2777
2789
عنوان

دوستان کمک

83 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

میخاستم ازتون کمک بگیرم من ۱۳ سالم ک بود پدرم رو از دست دادم مادرم مارو با بدبختی بزرگ کرد حسابی سختی کشیدم اصلا مثل هم سن و سال هام نبودم همیشه افسرده بودم چن مشکلات زندگی باعث شده همش سرکوفت بخورم 

۱۶سالم ک شد با ی پسری دوست شدم و بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم مادرمم ک از همون اول زیادمنو دوست نداشت دیگ بهونه اومده بود دستش و تو سن کم ازدواج کردم و مشکلات زندگی مشترک من ب ی ادم کاملا افسرده تبدیل کرده ۲۰ روز از زایمان گذشت ک فهمیدم شوهرم خیانت کرده و عکس و چت هاشون رو دیدم داغون شدم اما متاسفانه ن جایی داشنم برم و پشتیبانی زندگی کردن برام کلا بی معنی شده ازون روز حوصله هیج کاری رو ندارم حتی موهام رو شونه کنم خسته ترین ادم دنیام شوهرم از لحتط خورد و خوراک و خرج بهمون میرسه اما متاسفانه لاشی و دارای اعتماد ب سقف بیش از حد منم ک ی تو سری خور کرده منم خو همش ۲۰ سالمه تو کارا خرابکاری میکنم گاهی اوقات حسابی منو خورد میکنه دلم میخاد تغییر کنم بشم ی ادمی ک اون دنبالم بیاد اما نمیدونم جیکار کنم شرایط رفتن ب مشاوره رو هم ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول پاشو موهاتو شونه کن ...نزار اون بچم مث خودت بشه ...پدرش اگه پدر نیست یه مادر قوی و حمایت گر باش براش از همین الان شروع کن ....افسردگی بعد از زایمان گرفتی نزار ازپا بندازدتت

اعتماد به نفست ببر بالا .برو باشگاه .اگه باشگاه نمبتونی بری تو خونه ورزش کن .به خودت برس .به پوستت به موهات اهمیت بده .نقاشی بکش .کتاب بخون.وقتی شوهرت دید چقدر خودت برا خودت ارزش قائلی اونم برات ارزش قائل میشه و دنبال خیانت نمیره

اول پاشو موهاتو شونه کن ...نزار اون بچم مث خودت بشه ...پدرش اگه پدر نیست یه مادر قوی و حمایت گر باش ...

خیلی حالم بده همش گریه میکنم 

میگم مثلا ب خودم برسم برا چی برا کی

اره

بعضی وقتا اینجور ازدواجا موفق میشه بعضیاش غیر موفق 

منم از همین میترسم که با عشقم نتونم بسازم 

ولی الان دوساله با همیم خانواده ها هم در جریانن هیچ مشکل خاصی به وجود نیومده 

اعتماد به نفست ببر بالا .برو باشگاه .اگه باشگاه نمبتونی بری تو خونه ورزش کن .به خودت برس .به پوستت ب ...

همین قدم اول رو برداشتن خیلی سخته فک میکنم خجالتی ام هستم😔