2777
2789
عنوان

درس😐

100 بازدید | 6 پست

خانما یه واحد مونده دارم اصلا نمیتونم پاس کنم چندمین باره امتحان میدم ومیوفتم میمونم....

هرطور خوندم فایده نداشت سرامتحان موندم....

اینبارم اونقد سست وبی انرژیم که روزی شاید دوتا سوال باکلی تنفر حل کنم.... الان وقتم ازاده کتابو گذاشتم جلوم ازتوی گوشی کلی جزوه درآوردم بشینم بخونم نمیتونم بخدا به کتاب نگاه میکنم حرفای بدبدمیزنم فحش میدم میرم یکار دیگه میکنم دیگه اعصابم نمیکشه نمیتونم حتی به زور این یه تیکه روهم وارد دهنم کنم😑😐چکار کنم بنظرتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه درسیه؟؟؟

هندسه:/

بخدا کتابو میبینم ببخشید میخوام بالا بیارم 

کل کتابو بلد نیستم بعضی جاها واقعا اشکال دارم اما بیشترجاهاشو خیلی تمرین کرده بودم رفتم سرجلسه انگار که برق گرفته بودم همش یادم رفت فرمولا راه حلا همرو اشتباهی نوشتم نمیدونم چمه اما به هرحال دیگه واقعا خسته شدم الان دارم باتنفر به جلدکتاب نگاه میکنم😐

کلاس برو کلاس یه آدم پر انرژی خود خوان نخون ،به خودت جایزه بده بگو یک ساعت میخونم جایزه م مثلا دیدن ۲۰دقیقه سریال ،تو پارک بخون ،اینقد انرژی منفی نده نگو خوشم نمیاد و اینا اگ تحملشو اصلا نداری هر ده دقیقه که میخونی یه شکلات جایزه بده به خودت ،فک کن داری به یکی درس میدی خودتو معلم هندسه بدون با همون ژست با صدای بلند توضیح بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز