2777
2789
عنوان

خیییییلی میترسم 😢

350 بازدید | 36 پست

سلام خوبین؟ بچه‌ها من هفته دیگه جراحی دندون عقل دارم خیییییلی میترسم دکتر گفت شب قبلش دیازپام بخورم ازبس استرسی ام...الان یه چیزایی توگوگل خوندم خیلی وحشت کردم میگن امکان داره فک فلج شه وای خیلی حال ام وبدکرد......خودش گفت نترس من حواسم هست دندون پزشک خوبیه ولی خب تاحالا جراحی نکردم کسی هست جراحی کرده باشه؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من هم جداحی کردم هم خیلی دیدم چون پزشکیاربودم هبچ دلیلی برای ترسیدن وجودنداره مخصوصا وقتی به دکترتون اعتماددارید

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

عزیزمممم  ترس نداره من خودم دندون عقل کشیدم بدون جراحی اما خییییلی زیاد ترسو بودم اصلا اصلا واسه من درد نداشت ..دوستم جراحی کرد گف دردش جوری نبود حال آدم خراب بشه بی حسی میزنن نترس جونم بعدش میگی چ راحت بودا...ب این فک کن تنها تو نیستی گ جراحی میکنی کلی آدم این کارو انجام دادن طوری نشدن من همین چیزا رو قبل انجام دادن کاری میگم خیلی آروم میشم

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

من ۴ تا جراحی کردم

۲تای راست رو جراحی کرد دراورد بعد یه هفته دوتای چپ رو دراورد

اصلا ترس نداره خیلی زود تموم میشه

تازه تنهایی رفتم و اومدم خونه

گوگل هم چرند میگه😂 بخدا چیزی نیست

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥

من جراحی کردم اصلا اصلا درد نداره وقتی سر هستی چه دردی میخاد داشته باشه؟ برا من نه موقع جراحی ذره ای درد داشت نه بعدش

فقط امپول سر کننده یکم درد داره تموم شدو رفت

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
آره من دیگه دهنم باز نمیشه دندون رو عصب داشت رشد میکرد خدا خیرش بده راحت شدم

الان جراحی کردین؟ هنوزم مشکل دارین؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من