2777
2789
عنوان

👀👀حس غده🤷 تو سینه👀👀

2612 بازدید | 52 پست

بچه ها شمام تو سینه هاتون چیزی حس میکنید ب صورت گرد و تکه تکه سفت؟؟🤷 

خیلی ترسیدم🥺خدایی نکرده چیز بدی نباشه ، شش هفت روز مونده ب پری هم درد میگیره تا آخرین روز پری

فقط معاینه

هیچی نمیشه گفت

برو دکتر مامو و سونو انجام بده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حس میکنم😐مگه طبیعی نیس؟

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

اونا بافت سینه ست دیگه.مگر اینکه یه غده سفت تر که با بقبه غدد درون سینه متفاوت باشه، که اونم احتمال خطرش کمه یا نکروز چربیه یا کیسته.هیچی هم نباشه استرس رهات نمیکنه برو یه سونو بده خیالت راحت شه

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

نه عزیزم هیچی نیست 😂😅 بیخود خودتو نگران نکن 

من که قبلا مثل تو ترسیده بودم همش یه چیزی احساس میکردم اینور اونور میرفت رفتم سونو گف غده لنفاوی هس اکثر خانوم ها تو سینه شون دارن 

منم چند جای سینه و دو طرف سینمه 

حتی زیر بغلم  بیشعورا همش حرکت میکنن 😁 منم حالا دیگه دوسشون دارم جزوی از خودم شدن ❤️🤣

نزدیک پری معمولا چون سینه ها حساس میشن میگن معاینه نکنید و اینکه اگه هر دو سینه اینجوریه معمولا چیزی نیست ولی اگه یکی از سینه هاس حتما حتما برو دکتر زود

ولی در کل هم دکتر زنان هم بهداشت محل بری معاینه میکنن