2821
2789
عنوان

فیلم عروسی...

107 بازدید | 3 پست

سلام

ما 7ماهه عروسی کردیم، فیلم بردار ی نسخه از فیلم عروسیمون ریخته رو فلش ک احیانا اگ ایرادی چیزی داشت بهش بگیم 

حالا خانواده شوهرم انگار فیلم عروسی ما فیلم سینماییه انتطار دارن ب اکران عمومی بزارم فیلمو هر کی مهمون میاد خونشون میگن فیلمو بیارین 

از بخت بد تو یه ساختمونیم عید سفر بودیم برا اینا مهمون اومده بود زنگ زده بودن به شوهرم جای فیلمو پرسیده بودن برداشته بودنش(کلید داده بودم به گلام آب بده مادرشوهرم) 

حالام چارشنبه مهمون دارن دختر داییای پدرشوهرمن بعد میگن هم دارن میان دور همی هم  فیلم عروسی رو ببینن😐

منم به شوهرم گفتم مسخره کردین ی دونه عروسی گرفتین فیلمشو به عالم و آدم نشون میدین شورش دراومد دیگ

گفتم اگ مامانت بگه فیلمو بیار میخام بگم جا گذاشتم خونه مامانم میخاستی به اقوام نزدیک نشون بدی ک دادی

اونی ک وعده داده اشتباه کرده بدون اجازه من اینکارو کردن

واقعا ی سری رفتارا رو درک نمیکنم

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

خوشبخت باشی

چه اشکال داره مگه  ذوق دارن لابد خانواده شوهرت و یاد خاطره های خوش میوفتن

من که  عاشق فیام عروسي دیدنم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه