بابانوو مدیر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 عنوان بهش بگم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 51 پست بچه هامن تقریبا سه چهارسالی هست یک نفر رو دوست دارماگه جای من بودید بهش میگفتید یا نهدیگه خسته شدم از بس بهش فکر کردم😑😭 خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :) 1402/02/12 | 00:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 بهش نگو از فکرش بیا بیرون نمیتونممممم :( خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 15072 واسه چی :( جرئت نه شنیدن رو داری؟ اگه آره بگو // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 نگو چون معمولا تهش پشیمونیه. ☹️😭 خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 نه من گفتم اصلا کار درستی نبود تو این اشتباه رو نکن چرا چیشد خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 باانتظارهیچی نمیشه برو بهش بگو اما قبلش به همه چیز فکرکن یک بار با پیج فیک باهاش حرف زدما خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 نگو چرا خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 نگو همچين حماقتى نكن آخه از کراش گذشته هاسه چهارساله خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 جرئت نه شنیدن رو داری؟ اگه آره بگو ن اصلا کلا اعتماد بنفسم پایینه اگه ن بشنوم ک میمیرم😂 خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
__melika__ عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 7898 چرا چون بعدش پشیمون میشی اگه بهت نه بگه خورد میشی غرورت له میشه اگه هم قبول کنه بعد چند وقت تو هر بحثی میزنه تو سرت که تو اومدی و دنبالم بودی به لحظه ها وابسته نشو... خوب یا بد همشون میگذرن :)
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 حماقته ☹️ خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
بابانوو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 چون بعدش پشیمون میشی اگه بهت نه بگه خورد میشی غرورت له میشه اگه هم قبول کنه بعد چند وق ... آره خودمم ب این خیلی فکر میکنم هربار و پا پس میکشم😑💔 خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
__melika__ عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 7898 آره خودمم ب این خیلی فکر میکنم هربار و پا پس میکشم😑💔 پس هیچوقت مستقیم نگو به لحظه ها وابسته نشو... خوب یا بد همشون میگذرن :)
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 15072 ن اصلا کلا اعتماد بنفسم پایینه اگه ن بشنوم ک میمیرم😂 پس بیخیاللازم نیست مستقیم بهش بگیرفتارای خاص داشته باش مثلا گاهی ک مییینیش لبخند بزنی جورایی با رفتارت نامحسوس بهش نشون بده دوسش داریاینجوری خوششم نیاد ازت غرورت له نمیشه // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰