2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا شانس دارن و کل زندگی ارامش و رفاه یک عده هم از بچگی تا مرگ در عذاب و شکنجه

😔💔من از نوع دسته ی دوم هستم از همون بچگی وقتی چشم باز کردم فقط تنش و ناراحتی وتا الان که ۱۷ساله زندگی میکنم تجربه های کردم که حس میکنم دیگه بیشتر از سنم میفهمم

دو ماه دیگه عروسیمه ولی احساس میکنم پشیمون شدم شوهرمم دیگه دوسم نداره یه گوشه ذهنم طلاقه

چرا عزیزم بی دلیل که نمیشه باید مشکلتونو ریشه یابی کنید بشینید باهم حرف بزنید شاید اون رفتاری ازش سر زده تورو ناراحت کرده بشینید باهم حرف بزنید زندگیتونو درست کنید بسازیدش باهم زندگی ساختن میخواد

حقیقتش فکر نکن چون من درحال طلاقم اینو بهت میگم ولی من با این سنی که دارم هنوز توی جو‌ درس ومشق ودوستامم آنقدر کتاب خواندم راجب مدیریت خانواده و هنر زن بودن وشوهر داری میخواستم هرجور شده زندگیمو درست کنم😔یکسال تموم صبر کردم تحمل کردم نمی‌خواستم جدا شم ولی بدیاش هرروز بیشتر میشد....از شکاک بودن بگیر تا دست بزن داشتن حتی نمیزاشت پامو از در خونه بزارم بیرون من با همه ایناش ساختم تا آخرین اتفاق جلوی من بهم خیانت میکرد آنقدر وقیح‌بود جلوی من با یک دختر دیگه دل وقلوه میداد درحالی که من ۵دقیقه قبلش بغلش بودم 

چرا عزیزم بی دلیل که نمیشه باید مشکلتونو ریشه یابی کنید بشینید باهم حرف بزنید شاید اون رفتاری ازش سر ...

نه شوهر من به این بدیام که تعریف کردی نیست

فقط قبلا خیلی بهم توجه داشت الان خیییلی کم شده

بعد یکی دیگه اصلا همزبون هم نیستیم

من دوست داشتم همونجوری که با دوستام ساعت ها حرف میزنم و خسته نمیشم باشوهرمم اینجوری باشم ولی دریغ از دودیقه..اصلا کنار همیم حوصلمون سر میره علایق مشترک نداریم

هیچکدوممونم اهل مدارا و سازش نیستیم

کوچیک ترین ایراد همدیگه رو بر نمیتابیم