2777
2789

عزیزم عکس برداری کردی ممکنه خدای نکردی مشکل مچ دست داشته باشی اگه میتونی برو متخصص مغز اعصاب ولی نگران نباش چیزی خاصی نیست مشکل مچ دست با برخی کارها خوب میشه براتون حمد میخونم دردش کم شه 

میشه برای مشکل که ایجاد شده امروز دعا کنید😔😭

صلوات بفرستید یا صاحب الزمان رو صداکنید واقعا نمیدونم یا ایت الکرسی بخونید این مشکل به راحتی حل شه ، اشوب ها بخوابه😭😔 عزیز دلم دعا کنید دو طرف اروم بشن ازتون تمنا میکنم 😭😭😭😔دعا کنید ختم به خیر شه💚😭

استارتر واقعا عذر میخوام توی تاپیکت درخواست دعا کردم 💚😔

ازتون خواهش میکنم با نفس های حقتون دعا کنید 😭😭💔

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت بخیر

به نظرم دکتر ارتوپد مراجعه کنین

اینکه میگین ۴ ساله درد هست ولی خیلی کم... شاید مشکل داشته باشه مچتون

من چند ماه پیش مچ دستم درد میکرد (که البته هنوزم ادامه داره) رفتم دکتر عکس گرفتم از مچم گفتن کیست دارم تو مچم...

احتمالا عصبی شدین... من وقتایی که اعصابم کمی بهم میریزه درد مچ دستم بیشتر میشه

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
سلام وقت بخیر به نظرم دکتر ارتوپد مراجعه کنین اینکه میگین ۴ ساله درد هست ولی خیلی کم... شاید مشکل ...

کیست گالینگ تون رو اگه می گی ۱ماه پشت دست راستم داشتم بعد یک ماه خوب شد

کیست گالینگ تون رو اگه می گی ۱ماه پشت دست راستم داشتم بعد یک ماه خوب شد

نه اسمش رو نمیدونم حقیقتا

ولی به نظرم دکتر نشون بدین بد نیست

البته عجله هم نکنین... شاید دردش آروم بشه دیگه درد نگیره ولی اگه ادامه دار بود یا خوب شد دوباره درد گرفت دکتر برین

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
نه اسمش رو نمیدونم حقیقتا ولی به نظرم دکتر نشون بدین بد نیست البته عجله هم نکنین... شاید دردش آروم ...

دکتر رفتم گفت گرفتگی عصب دارین باید برین عمل کنین منم نرفتم 

دکتر رفتم گفت گرفتگی عصب دارین باید برین عمل کنین منم نرفتم 

آها 🤕🤦‍♂️ آره منم گفتن عمل لازمه... ولی نرفتم