2777
2789
عنوان

به دختراتون اجازه آرایش میدین

592 بازدید | 45 پست

سلام خانما شما به دختر نوجوانتون اجازه آرایش کردن میدین منظورم برای خارج از خونه اس

من در حد ضدآفتاب رنگی و ریمل و برق لب یا بالم لب حرارتی بهش اجازه میدم دلم نمیخواد پوستشو خراب کنه ولی بهم میگه که دوستاش آرایشای سنگین دارن ولی من اصلا کنار نمیام تو هیچ کشوری تو دنیا دخترای زیر ۲۰ یا حتی خانمای جوان آرایش نمیکنن بطور روزمره و به بیشتر مراقب پوستشون هستن تا زمانیکه سن بالا میره و مجبور میشن که با آرایش برخی ایرادات صورتشون رو بپوشونن من خودم تا الان پوستم کمترین لکه ای نداره چون غیر از ضدآفتاب و مرطوب کننده چیزی استفاده نمیکنم و فقط برای مهمونی کمی آرایش دارم ولی همه از پوستم تعریف میکنن با اینحال من نمیخوام به دخترم سخت بگیرم و اذیتش کنم ولی نمیدونم چیکار کنم که بیشتر به پوستش اهمیت بده و زیاد دنبال آرایش کردن نباشه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسر دارم 

خوبه دیگه این مشکلاتو ندارین ولی هم دختر هم پسر هر دوتاش خوبه خدا براتون حفظ کنه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

مادرم از همون اول هیچ مخالفتی باارایش کردنم نداشت و خودش برام لوازم ارایشی میخرید

الان که ۲۰سالمه اصلا ارایش برام جذابیت نداره و اکثر اوقات بدون ارایش میرم بیرون

هرچقدر محدودش کنید بیشتر علاقه نشون میده به این چیزا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه روز با خودت ببرش بیرون یه کیف لوازم اراش خوشگل بخر براش 

بعد یه ضد آفتاب خوب ( اگه صلاح دیدی رنگی) بخر 

یه برند خیلی خوب 

یه پلت رژگونه بخر براش 

ریمل و برق لب  

با یه رژ صورتی کم رنگ 

بعد براش یه فیس واش(شست و شوی صورت) 

کرم ضد جوش. 

سرم ویتامین c  

مرطوب کننده صورت 

بخر 

بهش یاد بده شبها صورتشو حتما بشوره و روتین پوستیشو رعایت کنه 

چون ضد آفتابم باید شسته شه شبا

خدایا دستمو بگیر….🖤

الان ارایش نچرال مده سعی کن با دخترت دوستانه رفتار کنی که عقده کنه و خدای نکرده ازتون دور بشه خودت ارایشا رو بهش نشون بده و بگو که ارایش غلیظ الان خیلی خزه واقعنم خزه الان در حدضدافتاب و یه مقدار تینت روی لب و گونه و لیفت ابرو به همراه یه خط چشم نازک کاملا مناسبه 

من خودم از همون حدود ۱۸ ۱۹ سالگی ارایش میکنم اونم نه همیشه گاهی اونم در حد ریمل و رژ و ضدافتاب یا کر ...

چقدر خوب اینجوری پوست سالمی هم دارین

والا بچه خواهر شوهرم ۶ سالشه میره بیرون رژ قرمز میزنه رژ گونه میزنه هر وقتم میاد خونه ی من میره سراغ لواژم ارایش من خیلی بدم میاد ازین کارش ولی خب چیزی نمیشه گفت 

انقدرم زشت میشه ادم دلش میخاد بگیرتش به باد کتک از بس پر روعه این بچه