2777
2789
عنوان

جلسه اشنایی

188 بازدید | 25 پست

دیروز دوستم یه نفرو بهم پیشنهاد داد واسه ازدواج..امروز رفتیم همو دیدیم من فکر میکردم جلسه اول مثل همیشه فقط دختر و پسرن..دوستمم که معرف بود بردیم.وقتی رفتم دیدم پسره با خواهراش نشسته و من تنهام.خجالت کشیدم انقدر.مانتومم بلند بودتا روی پام.شالم نصفه عقب بود و ارایش معمولی‌.خواهراش از اون مذهبیای شدید بودن.من خودم نمازم عبادتم سرجاشه اما حجابم این مدلیه.بعد خواهرش یسره حرف بیخود میزد که حجابت کمه و اینا..پسره خوشش اومده بود سعی میکرد هی درست کنه .ولی خواهرش یسره میپرید تو حرفو چرت میگفت.نمیدونم بنظرتون این که بازم برم پسره رو ببینم یا نه

اگ رفتار خواهرش مودبانه نبوده اصلا نرو

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ رفتار خواهرش مودبانه نبوده اصلا نرو

نه مودبانه نبود..اعصابم خورد شده که هیچی جواب ندادم نگاه کردم‌‌.پسره ولی خودش میگن خوبه همع چیش..اما نمیدونم چرا خواهراشو اورده بود جلسه اول عین بچه ها

هنوز نه به داره نه به باره خواهر شوهر بازی در اورده و تو پوشش شما که هنوز نسبتی باهاش ندارین دخالت میکنه و نظر میده ؟؟ البته باید دید نظر اون اقا در مورد حجاب با خواهرش یکیه و همنظرن یا نه 

اخه اصلا با رفتار این خواهرش نمیدونم درست هست ادامه دادن یا نه

خانواده همسر خیلی خیلی مهم هست که خوب باشن یا نه چون بهرحال اگرم ازدواج کنی بازم اونا خانوادش هستن و طرف اوناست اگر فکر میکنی قابل تحمل نیستن بیخیالش شو 

دوست عزیز شما داری با آقایی ازدواج میکنی که تو اون خانواده با اون طرز فکر و فرهنگ بزرگ شده و با خانواده اون آقا تا آخر عمرتون مدام در رفت و آمدین پس نمیتونی آقا رو جدا از خانوادش ببینی.... فکر میکنی آقا پسر خیلی متفاوت از خانوادشه اما بعد ازدواج متوجه میشی ته ته فکرش مثل خانوادشه که به مرور خودشو نشون میده..... اگه میتونی خودتو وفق بدی بسم الله وگرنه بدون که در ادامه باید اعصاب فولادی داشته باشی

این موارد خیلی مهمه الکی ازش نگذر

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

خانواده همسر خیلی خیلی مهم هست که خوب باشن یا نه چون بهرحال اگرم ازدواج کنی بازم اونا خانوادش هستن و ...

دلم خیلی گرفته..اصلا یجوری چادر کشیده بودن تو صورتشون..یجوری هم به من نگاه میکردن که انگار چه جرمی کرده بودم

اگه اون اقا کفته براش مهم نیست به نظرم یه جلسه برید بدون خونواده اقا باهاش صحبت کنید و بهش بگید که شما در مورد حجاب انتخابتون همینه و انتظار نداشته باشه درصورت توافق ازدواج شما به خاطر اعتقاده خواهر و یا خوانواده ایشون حجابتون رو تعقیر بدین .