2789
عنوان

مرد عرب

5380 بازدید | 59 پست

من خیلییی دوست دارم مرداشون رو 

امروز توی محیط‌ کارم یکی شون اومده بوو جوون بود 

سبزه لب و دماغ خوب و برجسته و عینک هم داشت 

قد و هیکل اش هم خوب بود متوسط رو یه بالا بود

بعد خیلییی مغرور و جدی و اینا بود کراش زدم دلم آب شد 

یک پسری هم توی دانشگاه مون بود اینطوری بود ولی دخترا قورتش دادن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مردای عراقی رو تو مشهد دیدم نه جدین نه خوشگلن ولی عربای خوزستان مرداشون خوبن

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

رفته بودیم کربلا

یه راننده بود انقدر خوشگل بود 

حرف زدنش.   سنگینیش.    پختگیش  

یه پکیج کامل بود برای خودش لامصب

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
کلا ما عربا جذابیم  هم دخترا شاسی بلندن هم پسرا قد بلند هیکلی  🤪

نه این خیلی قد بلند هیکلی نبود 

متوسط و رو فرم بود 

من خودم هیکلی ندوس

البته من خودم کوچو ام