2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهم اوکی اید؟هیچ وفت این فکر ب سرت نزد ک باهم رشته خودت ازدواج میکردی بهتر بود یا برعکس؟ دانشجوی س ...

با هم اوکی هستیم...جنبه مالی بخوای نگاه کنی بله خب مشخصه با هم رشته خودم ازدواج میکردم تامیین تر بودم. اما اگر جنبه قلبی و عاشقانه نگاه کنم ، خب عاشق هم شدیم. سال سوم هستم عزیزم. ممنون گلم همچنین...♡

کی؟ سه سال پیش زدم با کاربری قدیمیم انموقع روزی 10 تا تاپیک میزدم 😂😂😂 الان دیگه خودم رو نگه میدا ...

نه جدیدا دیدم تو نی نی سایت

کلی خانم اومدن فحش دادن به دوس پسر .دختره

مث شما نوشته بود

اگر شما نبودی .پس فکر کنم همه گیره

با هم اوکی هستیم...جنبه مالی بخوای نگاه کنی بله خب مشخصه با هم رشته خودم ازدواج میکردم تامیین تر بود ...

مرسی ک جواب دادی عزیزم

راستش خودم تو این دوراهی قرار گرفتم..از یه طرف دوستان و اشنایان و زخم زبوناشون ک چرا با هم رشتت ازدواج نکردی😔حتی خانواده ک اینطوری بیشتر دوست داره!خانوادهدخودت مخالف نبودن؟

از دور قشنگه...

دوران دانشجوییش خوبه روپوش ب دست از دانشگاه میاین بیرون یا میرین بیمارستان از نگهبان گرفته تا پرسنل اونجا باهاتون سلام ملیک میکنن

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
باز خانوما انقدر ادعا ندارن پزشکای مرد خیلی خودشونو دست بالا میگیرن

متوجه نشدم 

سوال تون این هست ؟ 

پزشک ها الان چند دسته هستن ، بعضی هاشون واقعا به هوش و استعداد خودشون و شرایط شون ابراز بالندگی و فخر میکنن که فقط شامل آقایون نمیشه و خانوم های زیادی هم تو رشته پزشکی بعد از اخذ نظام پزشکی اینطوری میشن

اما به طور کلی یک فرد نرمال که اصالت خانوادگی داره 

و در اخلاقیات چهار چوب تعریف شده ای برای خودش دارش 

بیستر سعی می‌کنه انسان دوست ، نوع دوست و یک انسان واقعی باشه تا چیز دیگه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )