2777
2789
عنوان

تجربه ی اعتیاد...

85 بازدید | 4 پست

من اعتیاد دارم به یه شخص الانم دلم تنگه دوسم نداره ومن باید دل بکنم دوسش دارم خیلی خیلی

ولی دلم میخواد دووم بیارم این دوست داشتن شبیه اعتیاد به مواده اولش تصمیم میگیری مصممی بعدش که درد داری نمبتونی انگار دووم بیاری هی میخوای بری سمتش

ولی چطوری ترک میشه کرد یه جمله واسه درد ودل بگین نگین برو تفریح کن برو کلاس فلان بهمان همشو انجام دادم ومیدم نیاز به شنیدن حزف دارم وتجربه هاتون بگید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه دیگه دفعه قبل اینکارو کردم الان نمیشه میخوام همینجوری ف اموش کنم اخه

همینجوری با مرور زمان و امدن ادمهای جدید ب زندگیت فراموش میشه . 

یا دوباره ب طرف برگردی و یچیزی ازش ببینی ک ایندفعه  دلزده شی و دگه تمام ..

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

شاید ! شاید ی دردی توی زندگیت داری که نمی‌تونی باهاش کنار بیای یا حلش کنی یا اصلا حل شدنی نیست برای همین به یکی وابسته شدی و اسمشم گذاشتی دوست داشتن و عشق ! 

ینی تو به خاطر خودت و فراموش کردن دردای خودت از یکی خوشت میاد .. عشق باعث می‌شه کمتر احساس تنهایی کنی و کمتر به مشکلات اصلی و حتی درون خودت و کمبودات فکر کنی و چون ما آدما نمی‌خواییم با درونمون و سیاهی‌های وجودمون روبه رو شیم هی دائم به ی چیز گیر می‌دیم مثلا یکیش همین مشکلی که الآن تو داری .. 

راهش اینه که خودمونو بپذیریم ولی چطور بپذیریم خودمونو و چطور دوست داشته باشیم خودمونو ، نمی‌دونم !

من فقط ی سر نخ بهت دادم ....

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬