goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 عنوان 🌱به وقت شعر🤍🌱 967 بازدید | 109 پست ✍️🌿به سر شانه مردم چه نیازی دارم ؟ 🌿تا سرم هست به دیوار ابا عبدالله . 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤) 1402/02/11 | 22:54 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 تکلیف آن شاعر که شعرش قهر کردهدیگر نمیآید به روی کاغذش، چیست؟ :/ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
شاعراینده عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 5621 خبری نیست از فرهاد کوه کنکی مثل تواینقدر ساده ازخاطره ها دل کند...
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 آنکس که عشق را به تمسخر گرفت سالها..حالا دلش دچار تپش های نامنظم است :)🚶♀️ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 خبری نیست از فرهاد کوه کن کی مثل تواینقدر ساده ازخاطره ها دل کند... نه پروانه شدم نه رها؛ فقط گم شدم در خیالی که اسمش بیخیالیست . . . 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 تو را دیگر نمی فهمم نمی خواهم نمی جویمز حرف آخرت خواندم که گویا خوشتری بی من :) 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5602 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم دل داند من جناب سعدی بزرگ❤️ رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم دل داند من جناب سعدی بزرگ❤️ آنقـدر ترسیده ام از این همه عشق دروغتا به گوشم مےخورد ‹ من دوستت › کر مےشوم! :) 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5602 آنقـدر ترسیده ام از این همه عشق دروغ تا به گوشم مےخورد ‹ من دوستت › کر مےشوم! :) نهنگی دید مرگش را ولی دل را به ساحل زد من از پایان خود آگاهم اما دوستت دارم رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند 🕊 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
مسافربینهایت عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 978 ای در دل من میل و تمنا همه تووندر سر من مایه سودا همه تو هر چند به روزگار در می نگرمامروز همه تویی و فردا همه تو کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 نهنگی دید مرگش را ولی دل را به ساحل زد من از پایان خود آگاهم اما دوستت دارم گاه گویم که بنالم ز پریشانی حالمبازگویم که عیان است چه حاجت به بیانم 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 ای در دل من میل و تمنا همه تو وندر سر من مایه سودا همه تو هر چند به روزگار در می نگرم امروز ... ترک ما کردی برو هم صحبت اغیار باش، یار ما چون نیستی با هرکه خواهی یار باش.. 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
مسافربینهایت عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 978 جز جور و جفا عادت آن بدخو نیمن شیوه یار خود نکو می دانم کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً
مسافربینهایت عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 978 ترک ما کردی برو هم صحبت اغیار باش، یار ما چون نیستی با هرکه خواهی یار باش.. در صدد هلاک من شیوه چشم مست تومرد کشی و سرکشی عادت زلف پست تو کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً