2777
2789
عنوان

عیدی مادر شوهر

319 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

مادر شوهر شما عیدی براتون چیزی میخره ؟ مادر شوهر من هرسال براش یه مبلغی عیدی میبریم ولی اون به ماکه میرسه میگه ندارم، دیشب فهمیدم برای خواهر شوهرم یه سرویس ۸ پارچه مس خریده و خیلی شیک بودن ،تاراحت شدم که چرا واسه ما هیچی نمیخره ولی همیشه واسه خواهر شوهرم هدیه های لوکس میخره

🤵‍♀️💗🕊

خب اون دخترشه😁😁😁😁

نه مادرشوهر ما کلا هیچی نمیخره 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یا نخرین 

یا اگه میخرین بی منت و چشم داشت بخرین

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب دختر خیلی عزیزه

همه خانما دخترشونو بیشتر از عروسشون دوس دارن 

خودتم دختر داشته باشی با عروس.

هزارتای عروست رو به ی تار موی دخترت عوض نمیکنی 

دختر دختره دختر 

کی تاج سره دختر

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

عیدی؟؟؟؟

چه عیدی؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
یا نخرین  یا اگه میخرین بی منت و چشم داشت بخرین

👌

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

قشنگم اگر از کسی توقع داری در برابر کادو و هدیت چیزی بهت بده اینکارو نکن که اون قشنگی هدیه دادن از بین میره و داد و ستد میشه و برای خودت انتظار درست میکنی

مادر شوهر هیچ وقت تورو شاید نتونه مثل دخترش دوست داشته باشه و برات هزینه کنه که خب یه چیز طبیعی هست

در پی خوشبختی🤍🌿

تووقعتونو بیارین پایین تا خودتون اذیت نشین 

من 26 ساله ازدواج کردم خانواده پدر شوهر تاحالا برای هیچ مناسبتی هیچی به ما ندادن حتی کادو عقد بچه هام

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خوب دختر خیلی عزیزه همه خانما دخترشونو بیشتر از عروسشون دوس دارن  خودتم دختر داشته باشی با عر ...

خب عزیزم شوهر منم پسرشه ، میخاد برای پسرش بخره ، اینجوری باشه خب اونم داره برای داماد میخره 

🤵‍♀️💗🕊