oranmah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 4487 عنوان کسی میدونه چرا گرفتاریا پشت همه 77 بازدید | 4 پست بچه ها تو رو خدا یکی کمکم کنه نمیدونم چراااا پشت سرهم بد میاریم چرا انقدرمشکل داریم...ب خدا دارم دیگه سکتع میکنمم دلم واس مامانممم پاره س😭😭😭کسی دعایی چزی میدونه تموم شه چیکار کنیم واقعاااا 1402/02/11 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7929 معمولا بعد این سختیهای پشت سر هم یه خبر خوب میرسه امیدوارم زودتر خبری خوب حالتون رو عوض کنه و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
oranmah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 4487 معمولا بعد این سختیهای پشت سر هم یه خبر خوب میرسه امیدوارم زودتر خبری خوب حالتون رو عوض کنه حتی بعد گذشت ۵ سال پس کی میاد اون خبر خوب.مامانم ک چیزی ازش نموند..بابامم ک فهمیدم ی مریضی بدی داری کسی خبر نداره جز من😭😭
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7929 حتی بعد گذشت ۵ سال پس کی میاد اون خبر خوب.مامانم ک چیزی ازش نموند..بابامم ک فهمیدم ی مریضی بدی داری ... الهی بمیرموالا عزیزمنمیدونمچی بگم و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام