shaparakamm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 2263 عنوان آمپول hcgچند سیکل زدید کی سونو رفتید و فولی چند داشتید 80 بازدید | 8 پست سلام دوستان اونایی که تجربه آمپول hcg دارید میشه لطفا بگید به چه صورته چندم سیکل زدید و کی اقدام کردید و اینکه باردار شدید یا نه روز سونو و سایز فولی هم بگید لطفا برای من روز ۱۲ آمپول نوشته روز ۱۴ سونو باز ی آمپول برای روز ۱۴ نمدونم چرا اینجوری دیگه 1402/02/11 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمون_صورتی عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 2685 من دومین بار میزنم فعلا باردار نشدم 🥺 ۱۲ سیکل رفتم سنو گفت یدونه ازاد شده بود ولی من س شب قبلش رابطه داشتم نمیدونم دیگ گرفته بود یانه ولی همون شب هم بهم امپول داد زدم همون شب و۱۴ رابطه داشتم نمیدونم دیگ باردار میشم یانه الان ۱۷ سیکلمم قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
shaparakamm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 2263 من دومین بار میزنم فعلا باردار نشدم 🥺 ۱۲ سیکل رفتم سنو گفت یدونه ازاد شده بود ولی من س شب قبلش رابط ... فولی دیگم جز اونکه آزاد شده بود داشتی؟
آسمون_صورتی عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 2685 فولی دیگم جز اونکه آزاد شده بود داشتی؟ اخه قبلش بهم کلموفین داد فکر کنم یکی یا دوتا دیگ ۱۷ ۱۸ همچین سایزایی بود درست توضیح نمیداد تشخیص واسش سخت بود شما چندمین بار میزنی؟ قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
shaparakamm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 2263 اخه قبلش بهم کلموفین داد فکر کنم یکی یا دوتا دیگ ۱۷ ۱۸ همچین سایزایی بود درست توضیح نمیداد تشخ ... من قبلا چند ماه زدم نتیجه نگرفتم ولی این ماه دوباره شروع کردم هنوز ۱۰ سیکلم
آسمون_صورتی عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 2685 من قبلا چند ماه زدم نتیجه نگرفتم ولی این ماه دوباره شروع کردم هنوز ۱۰ سیکلم تاحالا رفته بودی سنو بهت گفته ازاد شده بازم فولیکول داشته باشی بهت امپول بزنه؟ قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
shaparakamm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 2263 تاحالا رفته بودی سنو بهت گفته ازاد شده بازم فولیکول داشته باشی بهت امپول بزنه؟ اره اگه باز هم داشته باشی بهت میدن ی آمپول دیگه بزنی
آسمون_صورتی عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 2685 اره اگه باز هم داشته باشی بهت میدن ی آمپول دیگه بزنی یعنی تاثیر نمیذاره رو اون فولیکی ک ازاد شده شاید بارور شده باشه اون قبلی hcg بد نیست؟ قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
shaparakamm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 2263 یعنی تاثیر نمیذاره رو اون فولیکی ک ازاد شده شاید بارور شده باشه اون قبلی hcg بد نیست؟ نه به باروری هم کمک میکنه تازه