soo_78 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1203 عنوان خرید مرغ عشق 124 بازدید | 6 پست دوستان میخوام مرغ عشق بخرم دستی باشه رنگین کمونی یا طوطی برزیلی از کجا بخرم سالم بهم بدن هرچی پرنده خریدم مریض بودم بعد یه هفته از بین میرم 1402/02/11 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3956 از خونه بخر شرط کن مریص باشه پسمیارم از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
soo_78 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1203 از خونه بخر شرط کن مریص باشه پسمیارم قبول میکنن!
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3956 قبول میکنن! من خیلی صحبت میکنم دیگ طوریه طرف میخواد بیاد بشینه خونمون مواطبش باشه🤣🤣 البته الان پت ندارم هیچی ولی قبلا پرورش میدادم فقط ازخونه میخریدم اتفاقا یک جفت زنگین کمانی امداشتم هرکاری کردم جوجه نکردن بعنوان تزتیینی فروختمشون از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
soo_78 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1203 من خیلی صحبت میکنم دیگ طوریه طرف میخواد بیاد بشینه خونمون مواطبش باشه🤣🤣 البته الان پت ندارم هیچی و ... من یدونه برزیلی داشتم یدونه ملنگو جفتشون بعد یه هفته پر هاشون پف دادن بیحال شدن دامپزشکی ام بردم دارو داد بعد ۳ روز افتاد مرد🤦🏻♀️💔
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3956 من یدونه برزیلی داشتم یدونه ملنگو جفتشون بعد یه هفته پر هاشون پف دادن بیحال شدن دامپزشکی ام بردم دا ... گلم اینا هزارتا دلیل داره خود پف کردن خودش چندتا بیماری هست از ساده ترین بگو ضعف بدنی تاااا سخت ترین هاولی وقتی خواستی بخری اصلا میتونی شرط نکنی برای پرنده های گرون بگو با هزینه من ببریم دامپزشکی که خودتون میخواین( نه دامپزشک فروشنده) از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
soo_78 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1203 گلم اینا هزارتا دلیل داره خود پف کردن خودش چندتا بیماری هست از ساده ترین بگو ضعف بدنی تاااا سخت ترین ... دامپزشکی بردم گلم گفت باید میخری به پرنده فروشی بگی بعد یک هفته چیزیش بشه میارم پس میدم چون پرنده بعد یک هفته مریضیش معلوم میشه