2777
2789

از خونه بخر شرط کن مریص باشه پس‌میارم

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول میکنن!

من خیلی صحبت میکنم دیگ طوریه طرف میخواد بیاد بشینه خونمون مواطبش باشه🤣🤣 البته الان پت ندارم هیچی ولی قبلا پرورش میدادم فقط ازخونه میخریدم اتفاقا یک جفت زنگین کمانی امداشتم هرکاری کردم جوجه نکردن بعنوان تزتیینی فروختمشون

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
من خیلی صحبت میکنم دیگ طوریه طرف میخواد بیاد بشینه خونمون مواطبش باشه🤣🤣 البته الان پت ندارم هیچی و ...

من یدونه برزیلی داشتم یدونه ملنگو جفتشون بعد یه هفته پر هاشون پف دادن بی‌حال شدن دامپزشکی ام بردم دارو داد بعد ۳ روز افتاد مرد🤦🏻‍♀️💔

من یدونه برزیلی داشتم یدونه ملنگو جفتشون بعد یه هفته پر هاشون پف دادن بی‌حال شدن دامپزشکی ام بردم دا ...

گلم اینا هزارتا دلیل داره خود پف کردن خودش چندتا بیماری هست از ساده ترین بگو ضعف بدنی تاااا سخت ترین ها

ولی وقتی خواستی بخری اصلا میتونی شرط نکنی برای پرنده های گرون بگو با هزینه من ببریم دامپزشکی که خودتون میخواین( نه دامپزشک فروشنده)

گلم اینا هزارتا دلیل داره خود پف کردن خودش چندتا بیماری هست از ساده ترین بگو ضعف بدنی تاااا سخت ترین ...

دامپزشکی بردم گلم گفت باید میخری به پرنده فروشی بگی بعد یک هفته چیزیش بشه میارم پس میدم چون پرنده بعد یک هفته مریضیش معلوم میشه