2821
2789
عنوان

لیزر!!!!🙄

95 بازدید | 11 پست

سلام 

من الان تقریبا 10 جلسس که برای لیزر پاهام رفتم

الان خییییلی موهام کم شده ینی تار تار درمیان

ولییی

یه سری موها هستن که با لیزر سوزونده شدن، ولی چون رشدی ندارن همونجا زیر پوست موندن

واسه همین یکم هنوز دون دون سیاه هست پاهام. چون اینا سوزونده شدن ولی رشد نمیکنن که بخوان دربیان

کسی تجربه ای داره ؟

باید چیکار کنم ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم اینجوری شد

یکی دو جلسه همچنان رفتم از بین رفتن

ولی مجدد که بعد از دو ماه رویش داشتم رفتم لیزر دوباره دون دون مشکی دراومده. این ماه مجدد میرم که این دون دونا با شات لیزر همش بریزه

خدایا شکرت❤️

منم اینجوری شد یکی دو جلسه همچنان رفتم از بین رفتن ولی مجدد که بعد از دو ماه رویش داشتم رفتم لیزر ...

عه . پس بازم میرم حالا امیدوارم بریزن. لایه برداریم میکنم ک دوستمون گف 

من اصفهانم مرکز لیزری که میرم واقعا عالیه از صبوری اپراتور که با دقت و حوصله تمام شات میزنه و رعایت بهداشت بگیر تا محشر بودن دستگاهشون

من که به شخصه تو ۴ جلسه جواب گرفتم موهای نازکمم حتی از بین رفته

پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا درد نداشتم موقع لیزر سوختگی هم  نمیده دستگاهشون به هیچ وجه قوی ترین کولینگ رو داره

خواستم به شما هم معرفیشون کنم چون خیلی راضی بودم

09217870776
من اصفهانم مرکز لیزری که میرم واقعا عالیه از صبوری اپراتور که با دقت و حوصله تمام شات میزنه و رعایت ...

خیلیم عالی. من اصفهان نیسم تهرانم. تو تهران جاییو نمیشناسین که مث همین مرکزی باشه که میرین؟