2777
2789
عنوان

بیشعوری نامزد

502 بازدید | 24 پست

من چن وقتی ازدواج مجدد کردم مریضی دارم ؛دکتر چن جلسه شیمی درمانی اضافه نوشت؛ چون زن گرم مزاجیم داروها شیمی هم طبع گرم دارن نیازم بالا؛ ب نامزدم پیام دادم ک شبش بیا با هم شیطونی کنیم و ... جواب داد تازه شیمی شدی بزار داروها از بدنت خارج شه بعد؛ ینی از اعصبانیتتتتتتتت هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم الانم چن روز قهرم؛ بنظرتون حرفش خیلی بد نبود؟یا من حساس شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا  خب بیچاره راست گفته که استراحت کنی داروها خارج شه جون بگیری

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

میشه برای مشکل که الان برامون پیش امده دعا کنید😔😭

صلوات بفرستید این مشکل به راحتی حل شه 😭😔

استارتر واقعا عذر میخوام توی تاپیکت درخواست دعا کردم 💚😔

عزیزم شاید بخاطر این رد کرده بدنتون ضعیف ممکنه خدای نکرده اتفاقی برای شما بی افته و باعث بشه عذاب بکشید

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

فکر کنم بخاطر خودت گفته

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
شاید به خاطر واگیریش نگفته مثلا به خاطر خودت گفته

ن باهام دکتر اومد ؛ دکتر گفت داروها شیمی تا ۶ ۷ روز ت بدنت باید مایعات بخوری زیاد تا زودتر دفع شه می شد از وسیله جلوگیری استفاده کنه اگه خیلی نگران

ن باهام دکتر اومد ؛ دکتر گفت داروها شیمی تا ۶ ۷ روز ت بدنت باید مایعات بخوری زیاد تا زودتر دفع شه می ...

ول کن حالا ، چرا اعصاب خودت و خرد می کنی آخه..مردا مدلشون همینه، شاید نگران خودته،اما بلد نیستن درست نشون بدن  و بیان کنن

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

2790
2778
2791
2779
2792