2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله سوره یاسین 

چله سوره حشر 

چله حدیث کسا 

چله دعای توسل 

البته من گاهی چن تاشو باهم برمیدارم 

دوستان میشه برای مشکلی که برامون پیش امده دعا کنید 

دست پام داره از شدت استرس میلرزه 😔😔😭 برام لطف کنید صلوات بفرستید یا هر دعای میدونید انجام بدید خدا بهتون سلامتی و ارامش بده 

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚
۱۰۰ صلوات ب نیت امامزاده ابوتراب ک بعد از گرفتن حاجت میفرستین از همین نی نی سایت یاد گرفتم حاجت مید ...

يعني اول نيت كنيم نفرستيم وقتي حاجت گرفتيم بفرستيم واسشون؟

انشالله كه حل ميشه عزيزم❤️

ممنونم عزیزم ان شاءلله 😔😔😭😭😭

برای این مشکل خیلی خیلی دعا کنید داره بدتر میشه 

دعا کنید خدا به دو طرف ارامش بده 😭😭😭 و دعوا بدتر نشه😭😭😭😭😭

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

چله زیارت عاشورا 

چله سوره یاسین و واقعه 

روزی دوتاتسبیح براچهل شهید 

چهل روز دعای نادعلی

ختم قران

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
۱۰۰ صلوات ب نیت امامزاده ابوتراب ک بعد از گرفتن حاجت میفرستین از همین نی نی سایت یاد گرفتم حاجت مید ...

بد چن روز براورده شد

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری