2777
2789
عنوان

لطفا بیاید ۹ روزه iui انجام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله ۱۰ روزه iui کردم فق بعضی از ساعات روز درد پریودی میگیرم بعد ول میکنه انگار ن انگار 

ایشاللع خیره نگران نباش.خووب استراحتکن و بخور و بخواب ک بچه دارشدی این کار حسرت میشع😁🤣

از فردای iui رفتم سرکار ۱ شب فق استراحت کردم . 

سلام عزیزم ایشالا که نینی سفت سفت مامانش بغل کرده

خانمی بار اولتون هست آی یو ای کردین؟

ایشالا که مثبت میشین 

نتیجه رو اینجا برامون بزارین حتما

و اینکه اگه دوست داشتین بگین که چند وقت اقدامین؟

چند سالتونه؟

مشکلتون چی هست ؟

واقعیت منم داره میشه ددو سال که نمیشه و میخوام منم آی یو ای کنم

سلام عزیزم ایشالا که نینی سفت سفت مامانش بغل کرده خانمی بار اولتون هست آی یو ای کردین؟ ایشالا که م ...

من دوساله کامله که اقدامم یعنی رفته تو ۳ سال . اقدام کردیم دیدیم نمیگیره رفتم دکتر گف کیست داری چند ماه قرص جلوگیری خوردم بعد دیدم کیست نه بزرگ میشه نه کوچیک سایزشم ۲ سانت بود 

سلام عزیزم ایشالا که نینی سفت سفت مامانش بغل کرده خانمی بار اولتون هست آی یو ای کردین؟ ایشالا که م ...

دکترمو عوض کردم  بهم گف باید کیستدو تخلیه کنم نوعشو ببینم چیه تخلیه کرد اندومتریوز بودم متاسفانه ‌ عمل لاپاراسکوپی انجام دادم دی ماه سال گذشته . 

بعداز لاپارسکوپی خیلی امید داشتم ولی بازم نشد دکترم گف iui انجام بده که زودتر باردار شی و کیستا برنگرده دفعه اولمه iui تو مطب انجام دادم 

همیشه وسطا سیکلم تخمدونام خیلی سوزن سوزن میشد ولی این ماه که iui کردم هیچ علائمی ندارم فقط روز هفتم به بعد وسطا روز درد پریودی میگیردم و بعد خوب میشم به امید خدا دعا کنید برام تو این ۲ سال هرماه رفتم دکتر بدون وقفه با اینکه میرم سرکار بازم پیگیرش بودم ایشالله خدا دلمو ببینه 

همیشه وسطا سیکلم تخمدونام خیلی سوزن سوزن میشد ولی این ماه که iui کردم هیچ علائمی ندارم فقط روز هفتم ...

ایشالا این ماه بارداری عزیزم

خدایی نکرده نبودیم ناراحت نشو

یه بار دیگه امتحان کن 

نشد برو آی وی اف 

همیشه وسطا سیکلم تخمدونام خیلی سوزن سوزن میشد ولی این ماه که iui کردم هیچ علائمی ندارم فقط روز هفتم ...

من این ماه با قرص و آمپول اقدام کردم

ولی درست نشد اقدام کنیم همش مشکل پیش اومد برای همین هیچ امیدی ندارم واقعیت

دیروز به دکترم پیام دادم که این ماه پریود شدم میام برای سیکل آی یو آی

اونم نشد سریع میرم آی وی اف

الان پشیمونم چرا دو سالم هدر دادم واقعا

من 31 سالمه