2777
2789
عنوان

کیاب نور لانپ خیلی حساسن اه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 45 پست

همیشه تو خونه ما سر این جنگه من تاریکی مطلق میخام شوهرم بدش میاد فراری شده از خونه بخاطر لامپ من متنفرم یعنی ساعت نه لامپا خاموش تو نور تلویزون همو میلینم😂😂😂

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تاریکی ن .بعضی لامپا چشم ادمو درد میاره  ما ی لامپون خوبه یکیش ن خیلی اذیت میشم فقط یکیشو ...

من همرو روشن میکنم 😐😁😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
منم مثل شما  هیچکس هم تو خونه درکم نمیکنه

اه این خیلی بده حال ادم بدتر می کنه از لامپ بدترن اینا

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
من همرو روشن میکنم 😐😁😂

واقعا چ بگم گناه داریم ما اخه لعنتی کاش توام اونجوری بودی تا بفهمی چقد سخته و تو روح ادم تاثیر میزاره

واقعا چ بگم گناه داریم ما اخه لعنتی کاش توام اونجوری بودی تا بفهمی چقد سخته و تو روح ادم تاثیر میزار ...

☺️🤓

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
می خوام بهت فوش بدم ،بدم ؟؟

نه گناه دارم

وای منم همینجورم نور گوشیم روی کمترین میزارم بازم چشمم اذیت میشه  مخصوصا به نور گوشی خیلی حسا ...

من یه برنامه دانلود کردم نور گوشیو ضعیف تر می کنه از نور گوشی کم کمتر می کنه 

ما گناه نداریم سلیته خانم😎😎🤣🤣🤣

نه من گناه دارم