2777
2789
عنوان

موس مو دارین؟

102 بازدید | 8 پست

تازه موس مو خریدم فکر میکردم فر موهامو ظاهر خیس میده ولی تاثیر چندانی نداشت، شما موس مو رو چجوری استفاده میکنین اگه دارینش؟ 

(کامنت نامربوط که بدردمون نمیخوره نذارین لطفا)

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️

وقتی موهام خیسه میزنم و دسته دسته با دیفیوزر خشک میکنم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی موهام خیسه میزنم و دسته دسته با دیفیوزر خشک میکنم

فقط قبل مهمونیا برا زیبایی دیگه؟ تاثیر تقویتی اینا که نداره

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
فقط قبل مهمونیا برا زیبایی دیگه؟ تاثیر تقویتی اینا که نداره

شنیدم بعضی هاش روغن ارگان داره و ویتامین 

ولی مال من نداره فقط برای ثابت نگه داشتن فر موهام استفاده میکنم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

خیسه موهات بزن دیگه اول شستی موهات نرم کننده شونه بعد اب بگیر ابشو با حوله کمی گرفته سپس موس زده موهارا پایین اورده و جمع میکنسم تو دستهمون میاریم بالا پایین سپس با سشوار یا سری دیسپانسر خشک کرده با سشوار با فاصله 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
خیسه موهات بزن دیگه اول شستی موهات نرم کننده شونه بعد اب بگیر ابشو با حوله کمی گرفته سپس موس زده موه ...

مرسیی عزیزم

مرسیی عزیزم

قرررربونت 😘

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊