2789
عنوان

ایه الکرسی

67 بازدید | 11 پست

میشه.  هر چندتا ک تونستین ایه الکرسی بخونید هدبه کنیم ب حضرت زه ا برای شفای چشمای من تو رو خدا خیلی  درمونوه شدم

عمل پلک کردم روزی هزار بار ب خودم لعنت میفرستم

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

توکل کن و بگرد دکتر خوب پیدا کن

حتما دکتری هست که بتونه با لیزر اون خط بخیه رو درست کنه.عموما دکترها قبولت نمیکنن چون درست کردن خرابکاری دیگران هم خیلی سخته و هم ممکنه مریض بره ازشون شکایت کنه. 

توکل له خدا بکن. حضوری برو بیمارستان راضی با منشی‌ها و آدم‌های اونجا حرف بزن. دو سه باری برو تا اونها خودشون دکتر خوب بهت معرفی کنن. ببین یکم توکل کن و آروم باش

خدا ارحم الراحمین هست.

اینجوری مدام نذر و نیاز بدتر میکنه حالتو. اگر معجزه میخوای برو مشهد هم پا بوس امام رضا علیه السلام و هم سر قبر شیخ نخودکی. اونها واسطه بشند و ازطریقی درست بشه.

اینکه مدام نذر میکنی یعنی تو ایمان به جواب گرفتن از نذرت نداری. یکم اروم باش.

هر چی نذر کردی بسته.

بشین اروم با خدا و امام زمان عج حرف بزن و بخواه بدلت بندازن که کجا بری. کدوم دکتر. 

توهم نزن الان این مشکلات قابل حل هست. فقط دکترا دنبال دردسر نیستند. یه استاد کاربلد و یه جراح قابل باید پیدا کنی که خدا تیغ جراحی و یا لیزرش رو به طریقی حرکت بده که شفای تو در اون باشه.

انشالله

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوندم برات عزیز دلم انشالله مشکلت حل بشه  اما باید بری دکتر عزیز این پمادا و کرم‌ها بی تاثیره& ...

دکتر زیاد رفتم اصلا خوب بشو نیست 

تو رو قران دعام کن منم خوب بشم

توکل کن و بگرد دکتر خوب پیدا کن حتما دکتری هست که بتونه با لیزر اون خط بخیه رو درست کنه.عموما دکتره ...

خیلی رفتم مشهد. اصلا امام رضا انگار منو نمیبینه تو رو ق ان خیلی برام دعا کنید

خیلی رفتم مشهد. اصلا امام رضا انگار منو نمیبینه تو رو ق ان خیلی برام دعا کنید

این جور نگو 

خود آقا امام رضا فرمودند وقتی دعا میکنی جوری دعا کن که انگار حاجتت پشت در هست.

حتما آقا شما رو دیده.

مگه میشه شیعه علی رو نبینه.

گلم اروم باشه.

من برات دعا میکنم تو هم از همین راه دور به امام رضا جان سلام کن و بگو راه جلو پام بزار.

دیگه نذر نکن. فقط دعا کن.

خواهرم غصه نخور. دکتر خوب پیدا میشه. امام زمان عج قربونش بشم و امام رضا جونم خودشون برات دکتر خوب پیدا میکنن و خودشون به دست دکتر میگن چطور حرکت کنه که چشمای نازنینت اونطور که میخوای بشه.

توکل بر خدا

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
تو رو قران برام دعا کن یعنی ی روز میشه منم چشمامو سالم ببینم

آره عزیزم چرا که نه هیچ کاری واسه خدا نشد نداره انشالله که خوب میشی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤