2777
2789

من خودم دخترم دوسال و نیمه و بد غذا هست و وضع مالیمون هم متوسط روبه پایین هست 

ولی 

اول هرماه دوتا یا سه ماهیچه گوسفند براش میخریم حتی اگه اون ماه خودمون گوشت نخریم ♥️

هفته سه بار براش یه تیکه ماهیچه و پیاز توی شیشه میپزم و با برنج بهش میدم بخوره 😍

هرروز یه قاشق مربا خوری سویق کودک و قوتو خوب رو توی یه فنجون کوچولو با ابجوش مخلوط میکنم بعد بهش میدم بخوره چون شیرین میشه دوست داره ♥️

توی شیشه هرروز بهش ابجوش عسل و ابلیمو تازه میدم بخوره ♥️

حتما بهش در هفته دوسه بار صبحانه کره و خرما میدم با نون بخوره 🌸

شیر اگه بخاد بخوره با نبات زعفرون بهش میدم 😇

شربت ویتامین یک ماه میدم یک ماه استراحت 😍

یکروز درمیون خاکشیر نبات با ابگرم بهش میدم بخوره❤️

پفک و چیپس هم اگه ببینه میتونه بخوره ولی خودش کم میخوره 😇

سیب زمینی سرخ شده هم چون دوست داره

ریز ریز میکنم با کره میزارم تو تابه سر تابه رو میزارم قشنگ پخته خوشمزه میشه🧡

هرروز دوتا میوه بهش میدم بخوره هرجور شده 😇

مغزیجات هم تخمه کدو و بادام و گردو همیشه براش میخرم میدم کم کم بخوره ♥️

تخم بلدرچین و تخم مرغ محلی هم هفته ایی سه بار میخوره♥️

شماهم بگین برای سلامتی و رشد بهترشون چبکار میکنین 🧡

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

همه چی به بچه هام میدم در حد تعادل 

فقط آت و اشغال های خوشمزه بازی 🤣 رو نمیدم بهشون 

درعوض اونا رو خودم شبها وقتی بچه هام خوابن میخورم😋🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی خودم بخورم میدم دیگ رژیم غذایی داره 

چون خوراکی زیاد میخواد و مضرن معمولا نمیخرم براش زیاد

میخرما زیاد ن 

گوشت و مرغ خوب میخوره 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
نوش جونش  قد و وزنش چنده مامان مهربون

نمیدونم دوماه نبردمش چکاپ اما اصلا تپلی نیست 

ولی قدش نسبت به همسن و سالاهاش بلندتر و انرژیش خیلی خوبه ❤️

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
افرین چه خوب دخترت چند کیلو هست

نمیدونم الان چنده وزنش

😊بچه ندارم ولی اگه بچه دار بشم خیلی ب تعذیه اش اهمیت میدم  تا مثل خودم چند سال دیگه دنبال رژیمو باشگاها نباشه😂💔

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

منم خیلی میرسم ب تغذیه پسرم ۲ سال و نیمشه 

گوشت توشیشه و صبحونه ها مفصل و مغزیجات و آبمیوه طبیعی دوبار در روز و عصرانه براش حلیم یا کباب دیگی و اینچیزا . میوه ام دو نوع هرروز بهش میدم پشمک و چوب شورم خیلی دوست داره میخوره شبا دوبار بهش شام میدم یبار ۹ یبار ۱۲ 

بچه منم سیب زمینی سرخ شده دوست داره و منم سعی میکنم بهترینارو برای بچم درست کنم و بخرم تا بخوره 

منم پسرم بردم ۱۱ و ۷۰۰ بود کم بود

دختر منم احتمالا همینقدر ها باشه