2777
2789
عنوان

سوال زنانه

1196 بازدید | 92 پست

خانم ها هر کس در این رابطه چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنید 

من دوساله ازدواج کردم و این مدت خیلی از لحاظ روحی توی تنگنا بودم

غریب هستم توی محل زندگی همسرم و طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنیم. 

با کسی اینجا دوست نیستم و رفت و آمدی ندارم

محل کوچیک هست و بیرون هم نمیرم حتی در حد یه خرید ساده هم بیرون نمیرم و معمولا لیست مینویسم ماهی یه بار  میریم خرید یا همسرم خودش میگیره.

تمام طول روز تنهام و حتی وقتی همسرم میاد هم اون با گوشیش سرگرمه و شاید چندتا جمله هم باهم صحبت نکنیم. 

تمام این دوسال همه جوره حتی با دعوا از همسرم خواستم برای منم وقت بزاره و خونه میاد جای گوشیش به منم توجه کنه اما همیشه فضای مجازی رو ترجیح داده. 

همیشه این حس رو دارم که دوستم نداره و از ترس آبروریزی طلاق مجدد با من زندگی میکنه(همسرم ازدواج دومشه و من اول) بارها بهش گفتم ثابت کن دوستم داری اما همیشه میگه نمیدونم باید چه کار کنم. مناسبت ها هم که اصلا بهم تبریک هم نگفته درحالیکه اولین تولدم و روز زن ازش توقع داشتم یه ذره توجه کنه بهم. مشاور هم با هزار هزار اصرار من سه جلسه رفتیم که خب به خاطر مسائل مالی و وقتش دیگه ادامه نداد. 

حس میکنم دچار افسردگی شدم و از طرفی همسرم زود انزالی داره (حدود دو دقیقه میشه کلا) و نمیدونم این دوتا موضوع بهم ربط دارن یا نه؟ آیا ممکنه این همه بی قراری ها و اضطراب و افسردگی به خاطر عدم ار. گ. اسم باشه؟ 

من هیچ کس رو ندارم که باهاش حرف بزنم و تنها پناهم اینجاس. چه کار کنم به نظرتون؟ چه جوری خودمو آروم کنم؟ نگید برو بیرون و دوست پیدا کن که اصلا امکانش نیست اینجا. 

بله عدم ارگاسم و بهم ریختگی روحی بهم ربط داره

چرا سرکار نمیرید؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله مشکل اضطراب و افسردگی بخاطر زود انزالی همسرتونه

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
اره ممکنه سرکوب میل جنسی خیلی عوارض روانی داره

عوارضش چی هست دقیقا؟ میخوام بدونم تمام این حالات منو شامل میشه یا نه؟ 

آبجی این سرکوب که گفتی اشکم در اومد چون حقیقتا همینطوره 

وقتی من تح. ر. ی. ک میشم اما اون سریع تموم میکنه و میره حس میکنم خورد شدم و دوست ندارم دفعه بعد بفهمه منم میل ج. ن. سی دارم

بله عدم ارگاسم و بهم ریختگی روحی بهم ربط داره چرا سرکار نمیرید؟

امکانش رو ندارم متاسفانه. کار هم نیست. البته بعضی روزها به عنوان کارمند خودش میرم دفترش اما گاهی اصلا حوصله ندارم

اول اینکه بگو جدایی قبلی ش بخاطر چی بوده؟

بعد اینکه ا ر گ اسم مهمه دیگ.

خودت پاشو‌ یکاری کن. باشگاه ثبت نان کن. یه کلاس هنری چیزی.

نگو بحث مالی ش. الان فنی حرفه ای ها خیلی از کلاساشون رایگانه. فقط هزینه ندرک و آزمون میدی

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

امکانش رو ندارم متاسفانه. کار هم نیست. البته بعضی روزها به عنوان کارمند خودش میرم دفترش اما گاهی اصل ...

حتی تو سالن زیبایی هم کار نیست چون خیلی روحیه تون رو عوض میکنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)