2777
2789
عنوان

چند وقته

44 بازدید | 8 پست

هی بدبیاری میاریم، گره رو گره، انگار زندگیمون stop شده، نمیدونم چکار کنیم من ک واقعا بریدم، شوهرم ی تیکه استخون شده زیر بار این همه فشار، مث افسرده ها شدیم، شما شده اینجور شده باشید چیکار کردین؟ فقط میخوام از این حالت درجا زدن بیایم بیرون، واقعا بریدیم😓😓😓😓😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نیست

چرا عزیزم چیشده؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کسی نیست

من یه جا خوندم آقای عالی میگفتن اگه یه وقت گره بدی ت. زندگی تون افتاد نمیدونی ستین از کجا دارین میخورین یکی از کارهایی که خیییلی مؤثره اینکه تا 40 هفته شب جمعه از عصر پنجشنبه تا ظهر جمعه برن سر قبر یا 1. یکی از اولیای خدا 2.یا پدرمادرشون اگه از دنیا رفتن 3.اولیای خدایی که اطرافشون هست مثلا شهیدی یا عالمی.... برن اونجا یه دعایی و سوره یس رو بخونن تا اونوری ها براتون دعا کنن مشکلتون حل بشه خییییلی تاثیر داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دوست داشتی امتحانش کن عزیزم ضرر نمیکنی 

ان شاء الله مشکلت حل بشه 🌹🌹🌺

هر هفته باید برم، اگه نشد نتونستم چی 

دیگه چله ست دیگه عزیزم چله ینی چهل بار پشت سرهم یا چهل روز اینم تو هفته یه روز میخواد وقت بزاری اونم تهش 1 ساعت بخاطر رفع گرفتاری خودت سعی کن بشه مثلا اگه این هفته پنجشنبه بعدازظهر رفتی هفته دیگه نتونستی اشکالی نداره تا ظهر جمعه وقت داری