2777
2789
عنوان

بهم میگه سردی

283 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

دختری هستم دانشجوی ترم اخر دانشگاه

سال اول دانشگاه تو فضای مجازی با یکی از هم دانشگاهیام اشنا شدم سر یه پرسش علمی ایشون سال اخر بودن اولش همه چی مجازی بود برام مثل یه دوست و داداش بود گذشت من شدم ترم ۶ اصرار فراوان کرد که بیا همو ببینیم بالاخره من راضی شدم برم ایشون رو ببینم 

من اصلا خواستار دیدار حضوری نبودم چون میترسیدم و قصدم ازدواج نبود 

همو دیدیم و ایشون خیلی به من علاقه مند شد من راستش اولین بار خیلی خوشم نیومد یعنی تو ذهنم اون ادمو یه جور دیگه تصور کرده بودم و به ادم تو ذهنم علاقه داشتم ولی منو خوب درک میکرد منو میفهمید به خاطر همین باهاش چت میکردم

چند بار دیگه هم همو دیدیم منم خوشم اومد ازش ولی ایده ال ذهنیم نبود ولی اخلاق و توجهشو دوست داشتم .

ما خیلی دیدار حضوری نداشتیم در حد چهار پنج بار هر کدوم حدود ۳ ساعت 

تا این که ایشون سربازیشون رو رفتن و یه شغل مناسب پیدا کردن اخیرا در مورد من با خانوادشونم صحبت کردن 

هر چند ما در مورد محل زندگی اختلاف داشتیم 

دیشب یهو بحث مسائل جنسیو باز کردن 

من گفتم تا کسی بهم محرم نباشه نمیخوام در موردش صحبت کنم اونم به هم گفت حداقل انتظار داشتم در حد حرف همراهیم کنی و این حرفا گفت من نیازم زیاده تو بهتره با یه ادم سرد ازدواج کنی 

منم بهش گفتم برا خودم متاسفم که ۴ سال تو رو درست نشناختم

وا چیز بدی نگفته که چرا جبهه گرفتی

اگه از اول ایده آل ذهنیت نبوده کلا نباید میزاشتی بحث به خانواده ها بکشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

در حد حرف همراهیم کنی یعنی چی دقیقا؟!

یعنی حرف جنسی بزنیم؟

متوجه نمیشم

بعد الان از چی ناراحتی

خب متوجه شدی ایشون کاملا آدم‌به درد نخوری بوده برای شما

این ناراحتی داره؟!

You Only Live Once

پیشنهاد داد یا فقط سوال پرسید؟

چون فرق میکنه نحوه برخورد با این دو مورد

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

حرف درستی زدی فعلا که محرم نیستین درست نیس درموردش حرف بزنی

البته اگه عشق چهار سالش واقعی باشه به خاطر همچین چیزی نمی‌ذاره تورو کنار بلکه تلاش می‌کنه زودتر بهم برسید 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چون عزیزم شرمنده که میگم ریدی توی حسس هر پسری نیاز زیاد داره ان اونموقع زده بوده بالا شما هم مخالفت کردید یک چیزی گفته 

و  رفتار شما درست بوده ولش کن بابا همه پسر ها یکجورن تا وقتی حرفشون رو قبول کنی تو بهترینی اگه رد کنی حرفشون رو از همه چیزت ایراد مگیره و روی واقعی خودش رو نشون میده و خدارو شکر کن روی واقعیشو شناختی

حرف درستی زدی فعلا که محرم نیستین درست نیس درموردش حرف بزنی البته اگه عشق چهار سالش واقعی باشه به خ ...

چرا درست نیست یعنی حق نداره بدونه همسر آینده اش سردمزاجه یا گرم مسئله جنسی خیلی هم مهمه بعد از عقد میفهمی وبه مشکل میخوری باید حتما قبل عقد دربارش صحبت بشه خیلی از طلاق ها بخاطر همین مسئله اس یه طرف گرمه یکی سرد

چرا درست نیست یعنی حق نداره بدونه همسر آینده اش سردمزاجه یا گرم مسئله جنسی خیلی هم مهمه بعد از عقد م ...

از حرف پسره دو جور میشه برداشت کرد

اگه منظورش حرف شما باشه درسته خب حق داره

ولی بعضی پسرا منظورشون ممکنه یه چیزی شبیه  س ک س چت واین چیزا باشه که درست نیس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport