2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم ۱۰۰ سال 😁انقد درد داره که نگو 😢کمین کردن یع دفعه حمله کنن از پا درت بیارن

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
من شنیدم فشار میاره دندونای کجو صاف میکنه  میشه یعنی

نه بابا وقتی فشار بیاره میخواد جا باز کنه دندونا بدتر کج میشن 

بعضی وقتا هم داخل گوشت لثه رشد میکنه میشه دندون نهفته بعد اونموقع باید با جراهی درش بیارن خواهرم منم دندون عقلش نهفته بود

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

دندوناتو صاف نکرد

من ی دندون خراب هم نداشتم تو ۲۱ سالگی دوتا شون خاستن در بیان درد شدید داشتم چندین ماه. از دندان پزشکی ترسیدم 

نرفتم اولا دندونام کج کرد فکمو داغون کردن. دندونام خراب کردن. بااینکه رسیدگی میکردم. الان یکی کشیدم سه تا باید پر کنم و سه تا عقل بکشم. 

تازه عفونتم میکنه. 

اگه در اومد برات اذیتت کرد بکش. در حق خودت ظلم نکن

یعنی در نمیادو درد داره

اره خیلی درد داره اابته اکثرا اینطورن شاید تو اینجور نشی ولی من دوس داشتم همون سمت صورتمو بکنم بندازم مغزم درد میکرد باهاش

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢