2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا منم خیلی ابرو هام میریزه یعنی روزی ۱۱تا حدودا  مشهدم هستم پیدا کردی به منم بگو

من ابروهام نازکم هست خیله میترسم 

حدودا روزی ۶،۷تامیریزه و خارشم دارم یکم

باشه اگه پیدا کردم میگم بهت

منم آبروهام می ریخت فقط نباید دست بزنی بهشون 

بعد یک مدت خوب شد بعدش شروع کردم خرگوشک و روغن کرچک زدم ابروهام دوباره در اومد یک شب درمیون میزنم هنوزم فقط شبا 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
منم آبروهام می ریخت فقط نباید دست بزنی بهشون  بعد یک مدت خوب شد بعدش شروع کردم خرگوشک و روغن ک ...

اخه من انگاری یه قسمتش خالی شده یکم 

دست نزنی در میاد ینی؟؟؟

صورتمو ک میشورمم چنتا میریزه ..

اخه من انگاری یه قسمتش خالی شده یکم  دست نزنی در میاد ینی؟؟؟ صورتمو ک میشورمم چنتا میریزه ..

منم دقیقا یک قسمتش ریخته بود تاجش دست اصلا نزدم اولش انقد ترسیدم بعضیا میگن سیرم خوبه بکشی رو جایی که ریخته مو بعد پوستتو سوزن سوزن کنی من خودم انجام ندادم البته 

با روغن  کرچک و خرگوشک درست شد 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
اتفاقا منم خیلی ابرو هام میریزه یعنی روزی ۱۱تا حدودا  مشهدم هستم پیدا کردی به منم بگو

عزیزم شما شوره ابرو هم داری؟ مخصوصا وقتی از حموم میای یه لایه سفید رو ابروهات هست؟ 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

من تیروئیدم کم کار بود میریخت

شما ک تیروئیدت کم کار بود شوره ابرو هم داشتی خواهشن جواب بده ممنونم 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

منم آبروهام می ریخت فقط نباید دست بزنی بهشون  بعد یک مدت خوب شد بعدش شروع کردم خرگوشک و روغن ک ...

شوره هم داشتی؟؟؟ 

بله 

میشه درخواستمو قبول کنی؟