2777
2789
عنوان

خصوصیات مردان مهر ماهی

1332 بازدید | 29 پست

بهم در مورد اخلاق و رفتار و خصوصیت....... پارتنرتون  (مذکر) اگ مهر ماهیه بگید ی چی اطلاعات کلی دستم بیاد ببینم مهر ماهیا چجور ادمایین😐🙄

ب وقت بیکاری 😂

قطعا ماه تولد هیچ تاثیری توی رفتار فرد نداره 

ولی فکر کنم صرفا برای سرگرمی گفته باشین

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا دوست پسرام جفتشون مهر ماهی ان اخلاقاشون زمین تا آسمون باهم فرق داره ربطی به ماه و سال و ...

دوتاشون همزمانن ؟😶😂

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 

مهربون واحساسی فقط،برای پدر ومادرش و خودش .یه مردادی میتونه از پس مهری بربیاد. چون میدونه  کی خم وصافش کنه .از بیرون جنتلمن ازدرون فاسد هستند منظورم این هست که هیچ مهری درونشون برای همسر وبچه نیست 

نماد ماهشون یه ترازو توی دست هست و به شدت اهل عدالت هستن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ......دانی که در این سرا چه ماند باقی ؟؟ مهر است و محبت است باقی همه هیچ.....التماس تفکر

با این که مهر ماهیم خوصیصیاتی که 

اینترنت نوشته مثل منطقی مهربون رو دارم 

ولی اعتقادی به این حرفا ندارم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
2790
2778
2791
2779
2792