1998haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 433 عنوان رایا مارکتینگ 303 بازدید | 23 پست کسی کار می کنه 1402/02/11 | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی۶۵ عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2541 دو سال پیش دو هفته براشون محتوا نوشتم اومدم بیرون کمپول میده اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 13093 جالب نیستن تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم
sp6874 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 2684 دو سال پیش دو هفته براشون محتوا نوشتم اومدم بیرون کمپول میده عزیزم توضیح میدی ی کم راجبش من خیلی تو خونه حوصلم سر میره میخام تو خونه حداقل بتونم ی کاری بکنم خودتونو دوست داشته باشین😊😊😊😊
هستی۶۵ عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2541 عزیزم توضیح میدی ی کم راجبش من خیلی تو خونه حوصلم سر میره میخام تو خونه حداقل بتونم ی ... سرچ کن فریلنسری،تولید محتوا و....اطلاعات لازم میاد برات. اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
هستی۶۵ عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2541 اصلا محتوا پیدا نمی کنم من محتوا باید خودت بنویسی اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
1998haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 433 محتوا باید خودت بنویسی میدونم، ولی کلا کار نیس
sp6874 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 2684 سرچ کن فریلنسری،تولید محتوا و....اطلاعات لازم میاد برات. ببخشید ی سوال دیگه چجوری بگم میخام براتون کار کنم ؟؟؟تخصص خاصی میخاد ؟؟؟ خودتونو دوست داشته باشین😊😊😊😊
هستی۶۵ عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2541 ببخشید ی سوال دیگه چجوری بگم میخام براتون کار کنم ؟؟؟ تخصص خاصی میخاد ؟؟؟ بعضی سایتها مثل نویسش،ترجمیک و...باید ثبت نام کنی اونا با مشتری در ارتباطند،بعضی سایتها مثل انجام میدم و...خودت مشتری پیدا میکنی و باهاشون در ارتباطی اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
هستی۶۵ عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2541 میدونم، ولی کلا کار نیس کی میگه کار نیست؟!!!سایتها پر از سفارش تولید محتواست اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
1998haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 433 کی میگه کار نیست؟!!!سایتها پر از سفارش تولید محتواست تو رایا خیلی کمه
هستی۶۵ عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2541 تو رایا خیلی کمه اصلا وقتت رو در رایا تلف نکن اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
1998haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 433 اصلا وقتت رو در رایا تلف نکن اخه کجا برم؟ شما جای خاصی رو سراغ دارید؟