2777
2789
عنوان

کنکور

144 بازدید | 11 پست

نزدیک کنکوره و من واقعا خسته ام و جوری شده که تقریبا چند هفته اس درست حسابی نمیتونم درس بخونم همش استرس دارم و آنقدر داره بهم سخت میگذره فکر به پشت کنکور موندن باعث میشه وحشت کنم

بچه ی درس نخون نیستم یا اینکه رشته امو دوست نداشته باشم ولی واقعا احساس فشار میکنم نمیدونم باید چیکار کنم اصلا نمیتونم درس بخونم این اخرا و الان انقدر استرس دارم حالت تهوع گرفتم

۳ روز استراحت کن بعد ادامه بده.

فکر و خیال بزار برای بعداً.

دوماه دیگه راحت میشی 

نزار تو این دوماه بخاطر کم کاری یه سال دیگه بمونی.

همین الان بخون بخون تا تموم بشه خودت راحت بشی

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه الان همه کنکوریا اینجوری هستن،یه ساعتی رو ب کاری ک دوست داری اختصاص بده مثلا بیرون یا ورزش

و دوباره شروع کن به درس خوندن...

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

منم همینطوریم رشتت چیه

من تجربی سال دوممه

بلند پرواز🕊️🌱یک روز میام و میگم بالاخره شد🥹🤍اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

طبیعیه الان همه کنکوریا اینجوری هستن،یه ساعتی رو ب کاری ک دوست داری اختصاص بده مثلا بیرون یا ورزش و ...

میدونم باید اینکارو بکنم ولی جوری شده به کتابا نگاه میکنم حالم به هم میخوره

بعد یه نکته ای هم هست اینکه من کل سه سال دبیرستان خونه بودم بخاطر کرونا و میشه گفت خودم بدون کلاس و معلم درس خوندم و یجورایی خیلی بهم فشار اومد واقعا دلم نمیخواد ول کنمولی چون یه مدته درس نخوندم خوب اعتماد بنفسمو از دست دادم فکر میکنم نمیتونم

میدونم باید اینکارو بکنم ولی جوری شده به کتابا نگاه میکنم حالم به هم میخوره

خب دیگ یه چندساعت کار غیردرسی انجام بده بعد دوباره شروع کن🌱😋

به هدفت فکر کن،به شب نتایج ک آروز میکنی ای کاش به این روزا برگردی و از ثانیه به ثانیه اش استفاده کنی

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱