sooria2625 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 2959 عنوان حذف تاپیک 29 بازدید | 4 پست باید چی کار کنم گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂 1402/02/11 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4630 نمیتونی مگه اینکه برات گزارش بزنن ۱۰الی۱۵نفر ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
sooria2625 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 2959 نمیتونی مگه اینکه برات گزارش بزنن ۱۰الی۱۵نفر مگه اینطوری نبود که لینک تاپیک رو میزاشتیم و حذف میکردن؟ گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4630 مگه اینطوری نبود که لینک تاپیک رو میزاشتیم و حذف میکردن؟ منم پرسیدم بهم اینو گفتن. ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
sooria2625 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 2959 منم پرسیدم بهم اینو گفتن. خیلی بابت راهنمایی🌹🌹 گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂