2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی دونه دارم دیگه نمیارم❤️موقعیتشون اصلا ندارم 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

دختر من ۷سالشه تک فرزنده 

میگه کاش نوزاد بودم یه بچه دیگم میوردی 

الان میگه دیره دیگه نمیخام🥲

اون موقع ک ۲سالش شد شرایط روحی بدی داشتم یساله خوب شدم ولی نوزاد نمیخواد هم سن خودش میخاد

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

اتفاقا صبح تو یه تاپیک میگفتم. فامیل نزدیکم روانشناسه یه بچه داره. دیگه تو سن باروری هم نیست. پزشکای دیگه فامیل هم یکی دارن .اگر قرار بود بچه روانی یا عقده ای بشه که اینا خودشون تک فرزند نمیذاشتن بمونه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

منم یه فرزند دارم ، اصلا نه خودش و نه من راضی نیستیم

اگر دوباره به اون مرحله برمیگشتم تا بچم سه سالش نشده دومی رو هم میاوردم

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

تک فرزند بودن خیلیم خوبه 

الان من خواهر برادر دارم ولی بخاطر مشکلات انقد اسیب دیدم و هرجور مشکل مالی وعاطفی و... تجربه کردم ومشکل اعصاب دارم ودارو میخورم چه فایده واقعا ؟ 

اگه کسی هم مالی اونم تواین شرایط مملکت وهم روانی میتونه بچشو تامین کنه وبراش ارامش هم فراهم کنه خیلم عالی بازم بچه بیاره 

اینایی میگن خدا روزی رسونه بدونن بچه باید زندگی کنه نه صرفا زنده بمونه لطفا اگه نمیتونید بدبخت نکنید 

اتفاقا صبح تو یه تاپیک میگفتم. فامیل نزدیکم روانشناسه یه بچه داره. دیگه تو سن باروری هم نیست. پزشکای ...

بچه هایی که احساسین زیادی و پدر مادر باهاشون بازی نمیکنن زیاد وقت نمیزارن بچشه تک فرزندشون ناراضیه 

اونایی که دوسه تا دارن خیالشون راحته بچه همبازی داره

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
چرا توضی میدی

ببین اولش انگار همه چی خوبه بعد بیست سالگی متوجه میشی تو چه باتلاقی هستی یسری مشکلات روحی روانی چطپر توضیح بدم‌

وابستگی بیش از‌حد به خانواده و خانواده به اون نمیشه و نمیتونه مستقل بشه

تو اجتماع خیلی ضربه میخوره روابط اجتماعیش دچار مشکل میشه ....

نمیتونه با همه کنار بیاد‌....

سخته بخدا من تازه متوجهشم .....

چون همش تو کانون توجهن بیتوجهی و تاب نمیارن ....تو محیط مدرسه و دانشگاه اذیت میشن نکن ...یا اصلا بچه نیار یا اگ آوردی دوتا یا سه تا

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

بله و دیگه قصد بارداری ندارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)