2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه کسی رو نداری که زمین بخره برات بسازه که پول بریز، خیلی به نفعته 

کسی رو ندارم.میدونی میگم همین اندک سرمایه ام نپره‌.اگز پول بگیرن و تحویل ندن چی.البته که ۴۰ تومن اولیه هست.هنوز کلی باید پول بریزم

به نظرتون خوبه؟؟  واقعا تحویل میدن؟؟

آره بابا چرا نذاری... فک کن 400 تومن میذاری، 400 وام میدن باسود کم، میشه 800، بعد بخوای بفروشیش زیر 1 و نیم میلیار پولش نیس... 

بهترین موقعیته از من به تو نصیحت... خونه بخری بردی. 

بابام پیمانکار تا الان فقط خونه. و زمین خریده، سرمایهگذاری از این بهتر؟ خونه رو هم ک بزنی به نام خودت چه بهتر... بده اجاره ماهیانه پول بگیر، یا بده رهن ماشین بخر... 

آره بابا چرا نذاری... فک کن 400 تومن میذاری، 400 وام میدن باسود کم، میشه 800، بعد بخوای بفروشیش زیر ...

از پدرتون میپرسین خوبه؟پدرتون میگن مورد تاییده؟ پس همه پول رو خودم نباید بدم.؟ ممنونم

میدونی مال من کی هست؟؟ دوسال پیش ثبت نام کردم.اصلا فراموش کرده بودم

اهان ماهم پارسال ثبت نام کردم،طرف ماخیلیاثبت نام کردن پول هم واریزکردن عمه اقامون سه ،چهارساله ماله اونانیمه کارس بنظرم واریزکن اخرش میدن بلاخره بااین گرونی هانمیشه بازارآزادخونه خرید

کسی رو ندارم.میدونی میگم همین اندک سرمایه ام نپره‌.اگز پول بگیرن و تحویل ندن چی.البته که ۴۰ تومن اول ...

من همین الان تو بانکم، دارم مرحله دوم واریز میکنم ۱۰۰باید بدیم 

فقط اگه واریز کردی از فردا کم کم جمع کن تا مجبور نشی مثل من به این و اون رو بزنی واسه چندر پول 

با این جور و این مقدار پول هیییچ وقت خونه دار نمیشی مگه مسکن ملی