2777
2789
عنوان

چقد موافقین؟ 🙂

113 بازدید | 16 پست

با این طرز فکر ک اگه مهم باشم طرفم همش گوشی کنارشه و دستشه ک جواب منو بده و یا 24 ساعت بم پی ام بده 

حتی اگه سرباز باشه 

پ. ن : اینو از کسی شنیدم و حس کردم طرز فکرش داره روم تاثیر میزاره میخواستم نظر شما رو بدونم 

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا

میخواد غذا بخوره یه توالت حموم بره یه تایمی با خانوادش و دوستاش بگذرونه نمیشه که هی گوشی به دست فقط پیام بده 🤐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مخالفم 

اونی که همیشه آنلاینه و بهت پیام میده دلیل بر دوست داشتنت نیست 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
حتی اگه سرباز باشه ؟ به دوستت بگو خوبی ؟ عقلت سالمه ؟ گوشی رو چطوری ببره توی پادگان؟ بفهمن که اضافه ...

میگفت اینجوری میفهمم براش مهم هستم یا ن ، مثلن زود ج بده یا ن 😐💔 مغز منم داره شست و شو میده 

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤