2777
2789
عنوان

کیا باردارن و بچه کوچیک دارن

834 بازدید | 38 پست

من یه ماه دیگه زایمانمه بچم ۳سالشه

از این تشک گاردارا خریدیم واسه نی نی 

پسرم از توش درنمیاد یه سره توش دراز میکشه توش غذا میخوره توش برنامه کودک میبینه😑😑هیچی هم نمیگیم ک حساس نشه ولی واسش توضیح دادم توام نی نی بودی از اینا داشتی عکساشو نشونش دادم دیگه بزرگ شدی رفتی تو تختت اصلا انگار ن انگار داغونش کرد🙄چ کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂پسر منم ۳ونیم ساله بود 

دخترم دنیا اومد 

پسرم یکسره تو کریر بود 

اخرش جمع کردم 😐

الان  دخترم ۵ ماهشه بهترشدن 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

یکی دیگی بخر خیلی کوچیکه ۳سال

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

این که خوبه. پسر من شش سالش بود . برای پسر دومم که روروعک خریدیم اونقدر سوار شد تا شکست ...😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

عین منی که

منم کمتر از دوماه دیگه زایمان میکنم

یه دختر سه ساله دارم دقیقا همین کارو میکنه

من وقتی خونه نیست وسایلی بچه تو راهیو پنهون میکنم

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
😂😂😂پسر منم ۳ونیم ساله بود  دخترم دنیا اومد  پسرم یکسره تو کریر بود  اخرش جمع ...

دقیقا کریر و کالسکه پسرم نو مونده خودش خیلی کم استفاده کرد الام واسه نی نی اواردیم جلو دست یه سره داخلشه😑😑😑😑کریر هم تا وزن ۹کیلو قبول میکنه اینه ۱۴کیلو میره توش تق تق صدا میده😩

این که خوبه. پسر من شش سالش بود . برای پسر دومم که روروعک خریدیم اونقدر سوار شد تا شکست ...😂

وای پسر منم ۴ سالشه  دیشب سوار رورعک ابجیش شده بود  پاهاش گیر کرده بود گریه میکرد درم ببارید

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده