2777
2789
عنوان

جراح بینی ❌❌کرج❌❌

4473 بازدید | 23 پست

لطفا یه جراح خوب معرفی کنید تو کرج 🙏🏻🙏🏻 میخوام بیام اونجا عمل کنم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
عزیزم جراح بینی توی کرج دکتر فرید عطار همه میشناسن خیلی خوبه نمونه کاراش هم برای بینی گوشتی هم برای ...

تروخدا راست میگی یا داری تبلیغ میکنی ؟؟؟؟ 

خودت عمل کردی ؟ 

ماه آینده دارم میام کرج 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تروخدا راست میگی یا داری تبلیغ میکنی ؟؟؟؟  خودت عمل کردی ؟  ماه آینده دارم میام کرج  ...

راست میگم والا تبلیغ نیست 👌😢 کارش خیلی خوبه من عمل کردم با یکی از دخترخاله هام ک اون پولیپم داشت اما من پولیپ نداشتم 

راست میگم والا تبلیغ نیست 👌😢 کارش خیلی خوبه من عمل کردم با یکی از دخترخاله هام ک اون پولیپم داشت ا ...

خدا خیرت بده عزیزم مبارکتون باشه 

من هفته آینده دارم میام کرج حتما میرم پیشش

راست میگم والا تبلیغ نیست 👌😢 کارش خیلی خوبه من عمل کردم با یکی از دخترخاله هام ک اون پولیپم داشت ا ...

لطفا از عوارض بعد از عملت میگی ؟ تا چند وقت بویایی نداشتی ، تنفست کی خوب شد ؟ 

لطفا از عوارض بعد از عملت میگی ؟ تا چند وقت بویایی نداشتی ، تنفست کی خوب شد ؟ 

من بو ها رو از همون اول حس میکردم یکم گرفتگی بینی داشتم اما اونطوری نبود ک بو حس نکنم بعد خوبی این دکتر اینه ک دیدی شبا هر کی عمل کرده میخوابه نفس میکشه صدا میده این اصلا اینطوری نیست اصلا تنفست موقع خواب خراب نیست

من بو ها رو از همون اول حس میکردم یکم گرفتگی بینی داشتم اما اونطوری نبود ک بو حس نکنم بعد خوبی این د ...

خدا کنه ، مرسی عزیزم که از تجربه ات گفتی 

به حرف شما دارم هفته دیگه میرم کرج پیشش ببینم چی میشه 

من بو ها رو از همون اول حس میکردم یکم گرفتگی بینی داشتم اما اونطوری نبود ک بو حس نکنم بعد خوبی این د ...

لطفا اگر میشه عکس بینی هم بزار 

ولی الان رفتم تو تاپیک هات خیلی برام جالب بود که اکثرا دکتر معرفی کردی 🤔 

تروخدا نکنه اینجا هم تبلیغ کردی ؟ 😥 

لطفا اگر میشه عکس بینی هم بزار  ولی الان رفتم تو تاپیک هات خیلی برام جالب بود که اکثرا دکتر مع ...

عززیم اگه دلت راضی نیست نرو خب میگم تبلیغ نکردم جاهایی ک میرم یا کسی میبینم رفته راضیه و یکی دنبالشه معرفی میکنم دیگ

من خودم تجربه بدی داشتم ناچار به سقط شدم یک بار که قلب جنینم ایستاد و چون با پزشک های بدی برخورد داشتم تصمیم گرفتم چ خوب بودن چ بد بودن هر جا رفتم معرفی کنم 

عززیم اگه دلت راضی نیست نرو خب میگم تبلیغ نکردم جاهایی ک میرم یا کسی میبینم رفته راضیه و یکی دنبالشه ...

خدا خیرت بده عزیزم 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️

دکتر فرشته عبدالمطلبی تو کرج کارش خیلی عالیه. من هرچی نمونه کار ازش دیدم واقعا قشنگ و ظریف بوده. در کل بهتره قبل از انتخاب جراحت بری مشاوره حضوری انجام بدی. شماره و آدرس دکتر عبدالمطلبی داخل سایتش هست

سلام عزیزم. از دکتر حسینی راضی بودید؟

سلام ، ببین من اونجوری که دلم میخواست بینیم شد ، هرکسی ببینه متوجه نمیشه عملی هستم ولی در واقع جمع و جور شده و نوکش رفته بالا ، 

اونجور دکتری نیست که هی ذوق کنه و قربون صدقه ات بره که وای فلان شدی ، مثل دکترایی که تو اینستا میبینی 😁 

ولی کارشو خوب انجام میده ، بویایی و تنفسم عالیه . 

برو کارهاشو ببین 

من ازش راضی بودم 

اگر باز هم برگردم عقب انتخابش میکنم 

دکتر فرشته عبدالمطلبی تو کرج کارش خیلی عالیه. من هرچی نمونه کار ازش دیدم واقعا قشنگ و ظریف بوده. در ...

کارشون خوبه ولی از بیماراش رضایت نامه محضری میگیره که اگر مشکلی پیش بیاد وسط عمل به عهده بیماره 🫤 

به نظرم دکتری که به کارش اطمینان نداشته باشه رضایت نامه محضری میگیره وگرنه بیمار که بیهوشه دستش به جایی بند نیست اون دکتر باید آنقدر علم و تجربه داشته باشه که بتونه کارشو خوب انجام بده