2777
2789

من تو طرح یکپارچه سال گذشته ثبت نام نکردم انگار ایران خودرو یه طرح جدید گذاشته من میتونم ثبت نام کنم؟ یا فقط برای کسایی که ثبت نام کرده بودند؟ میشه یه راهنمایی بکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرح یکپارچه منظور چیه

یه طرح گذاشته بودند اذر طرح یکپارچه خودزو ثبت نام میکردید بعد خود ایران خودرو پیامک انتخاب خودرو میداد و مهلت تحویل هم میگفت الان چون بعضیا افتادن سال بعد ایران خودرو یه مهلت دیگه داده که دوباره بیان انتخاب خودرو بکنن امسال ماشین تحویل بگیرن ولی یه طرح ثبت نام سه ماهه گذاشته میخوام ببینم اون برای کسایی که ثبت نام نکردن؟ 

هنوزطرحی نذاشته شماثبت نام کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هنوزطرحی نذاشته شماثبت نام کنید

قراره اواسط اردیبهشت بذاره میخوام ببینم اگر میتونم ثبت نام کنم برم حساب وکالتی رو ایجاد کنم. شما میدونید من میتونم ثبت نام کنم؟ 

قراره اواسط اردیبهشت بذاره میخوام ببینم اگر میتونم ثبت نام کنم برم حساب وکالتی رو ایجاد کنم. شما مید ...

اگرپلاک فعال نداری وگواهینامه داری  ودوسال گذشته برنده ایرانخودرونبودی برووکالتی کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قراره اواسط اردیبهشت بذاره میخوام ببینم اگر میتونم ثبت نام کنم برم حساب وکالتی رو ایجاد کنم. شما مید ...

عزیزم میشه توضیح بدی حساب وکالتی رو باید برم بانک درست کنم بعد باید پول بریزم چقدر؟وقتی اسمم دربیاد میشه نصف پول برداشت؟

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
عزیزم میشه توضیح بدی حساب وکالتی رو باید برم بانک درست کنم بعد باید پول بریزم چقدر؟وقتی اسمم دربیاد ...

اگرحساب قرص الحسنه یاکوتاه مدت ازقبل داری همون وکالتی کن ۱۰۰واریزداری بعداعلام نوبت ۱۰۰تومنت ازادمیشه

پس میتونم ثبت نام کنم ممنونم عزیزم 

بله میتونی

عزیزم میشه توضیح بدی حساب وکالتی رو باید برم بانک درست کنم بعد باید پول بریزم چقدر؟وقتی اسمم دربیاد ...

باید بری یمی از بانکایی که اعلام کردن مثلا ملی. بعد بگو حساب وکالتی برای ثبت نام ایران خودرو میخوام سامانه حمایت هم بگو. از خودشون بپرس منم دقیق نمیدونم کی باید پول به حساب بزنیم فردا برم بانک میپرسم‌

اگرحساب قرص الحسنه یاکوتاه مدت ازقبل داری همون وکالتی کن ۱۰۰واریزداری بعداعلام نوبت ۱۰۰تومنت ازادمیش ...

خیلی طول میکشه تا اعلان نوبت بشه؟یعنی همه پول میتونی برداری

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی