2777
2789

😜

میدونین اگه چندتا آدم چاق خلاف کنن می برنشون کجا؟می برنشون پلیس فتااا 😂😂😂

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

یه بار کره بادوم زمینی با نوتلا حرفشون میشهمربای گل محمدی میاد میگه یه صلوات بفرستید خوبیت نداره  

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون پزشکا وقتی اعصابشون خورد میشهمیرن یه گوشه ای یه نخ دندون میکشن برمی‌گردن 😁😂

اگه زکریای راضی الکل رو کشف نمی کرد چی می شد؟می شد زکریای ناراضی 😆

می دونین اگه کلاه قرمزی رو برعکس کنین چی میشه هیچی کلاش میوفته 😁

می دونین چرا خورشت رو می ریزن توی ظرف مسی چون که رونالدو خورشت دوست نداره 🤣🤣

یارو ازدواج میکنه زنش بعد از چهار ماه و نیم زایمان میکنه شوهره ازش میپرسه : ببینم بچه نباید بعد از نه ماه بدنیا بیاد ؟😳🤔

زنش میگه : تو چند وقت با من ازدواج کردی ؟

یارو میگه چهار ماه و نیم 

زنش میگه من چند وقته با تو ازدواج کردم 

یارو میگه چهار ماه و نیم. 

زنش میگه: بفرما رو هم میشه نه ماه 

یارو میخنده زنشو بغل میکنه میگه : ببخشید سر یه حساب کتاب ساده داشتم بهت شک میکردم😂😂😂

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄