2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما خدا به هیچکس مثل اصحاب کهف حال نداد...

ساعت 5 بعد از ظهر ایمان اوردن تا 9 رسیدن تو غار گرفتن خوابیدن 300سال بعد پاشدن یه صبحونه سبک خوردن و مردن و رفتن بهشت...

پارتی داشتن فکر کنم😂😐

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

گاهی به خودت احترام بگذار...

یک چای داغ بریز داخلِ زیباترین استکانِ خانه

یک دانه شیرینی هم بگذار کنارش

همراه یک آهنگِ دلنشین

و به خودت بگو:

بفرما " اسكل" چاییت سرد نشه 😂

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

میگن بخند تا دنیا به روت بخنده

من : 😂

دنیا: 😒

من: 😂

دنیا: 😒

من: 😂😂

دنیا: زهرِمار😕😕😕😕

تفاوت مشاهده ی سوسک در ایران و چین

در ایران:

ماماااااااان سوسک وااااااااااااای😱😱

در چین:

به به شام امشبم ردیف شد😋🤗😷🤢😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

تنها جایی که زنها کامل به

حرف شوهرشون گوش میدن

زمانیه که شوهرشون اون اتاق

داره با تلفن حرف میزنه 🤣🤣🤣

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‏دوستم زنگ زده میگه داری بیست میلیون تومن دستی بدی بم؟  بعضیا چقد رو دارن ، ‏والا من دعا هم که میکنم روم نمیشه انقدر پول از خدا بخوام :|

یه بار یه خارجی از یه ایرانی تقاضای شلوار راحتی میکنه اینم بهش شلوار کردی پیژامه از اینا میده بعد خارجیه میگه تنکیو ایرانی عصبانی میشه میگه تنگه؟ تو به این میگی تنگ؟ 

ها ها ها 

بذا پیشاپیش بگم که :

اتفاقا اصلا هم تکراری و قدیمی نیست 

تو اگه خوندی نخندیدی مشکل خودته افسردگی داری اصلا  واسه همین اخلاقته 😂

بای  

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20