2777
2789
عنوان

کادو عروسی به داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5258 بازدید | 44 پست

دوتومن کمه خدایی بعد هزار جور حرف پشتت می مونه .من جای شما بودم همون گوشواره رو عوض می کردم .بازهم البته بستگی به رسمتون داره که چقدر کادو می دید ولی بهرحال بنظرم گوشواره خیلی بهتره دوتومن یک گرمم نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی کارت هدیه در حد دو تومن بگیر اگه باهاش راحتی عوضش خونه نویی ی کادو خوب ببر 

به نظر منم پول خوبه

اما توروخدا به کسی کارت هدیه ندید،،،استفاده ازش مصیبته

برا عروسی من همه کارت دادن،،، 

نمیشه پولشو کارت به کارت کرد. دهن آدم سرویس میشه

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
به نظر منم پول خوبه اما توروخدا به کسی کارت هدیه ندید،،،استفاده ازش مصیبته برا عروسی من همه کارت د ...

اتفاقا کارت هدیه بهتره 

پول نقد دست ادم باشه نمیدونه کجا خرج شده ولی کارت هدیه سر همین دردسرش حوصلت نمیکشه میمونه ی گوشه لازم میشه استفاده میشه 

شیک ترم هست تا پول 

پول به چشم نمیاد

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

کادو دادن بر میگرده به روابطتتون و اینکه همیشه برای مناسبات چجور کادو به هم میدین 

اینکه یکی میگه خوبه یا یه تومن بده یا گوشواره بده داره از دید خودش و نوع خانواده اش حرف میزنه 

پس شما خودت میتونی تعیین کنی چقدر بدی 

در کل به نظرم شمش بگیر همه قیمتی داره شکیل هم هست 

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند