2777
2789
عنوان

ماسک زدن

341 بازدید | 20 پست

راستش جریان مربوط به یه پسرست که تو دانشگاه ماست و من نزدیک ۳ماهه که میشناسمش و هم دیگه رو میبینیم

این پسررو من روز اولی که که دیدمش ماسک داشت و با ماسک بود سر کلاس

بعد من خودمم مرتبا ماسک میزدم بعد تصمیم گرفتم دیگه ماسکمو بردارم دفعه اول و دومی که جلو این ماسکمو برداشتم دیدم اینم ماسک نداره ولی در حد یه ربع فقط ماسکشو برداشت و دوباره ماسکشو زد

یه بارم صبح که دانشگاه بود ماسک نداشت و حواسش نبود من دیدمش ولی کلاس دومی که با من داشت رفت دستشویی و بعد از اون با ماسک اومد تو کلاس

اونجوریم که من از دوستام پرسیدم پسره جلو اونا ماسک نداشته و حتی دوهفته پیش که سر کلاس نبود دوستم میگفت ماسک نداشته کلا ولی این هفته که من سر کلاس بودم از اول تا اخر ماسک زده بود

ببین من نمیگم پسره منظوری بهم داره

فقط به دلم مونده که یه بار از اول تا اخر جلو من بدون ماسک بشینه

فقط در تعجبم که چرا جلو من ماسکشو برنمیداره همین

یکی دوبارم که برداشت ولی در حد یه ربع بود

یه بار دیگه ام وارد کلاس شد ماسک نداشت اومده بود نشسته بود ردیف جلو من دیدم یکم نشست ماسکشو زد

اخه این رفتار یعنی چی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزنه یا نزنه فرقی داره برات کاش چیزهای مهمتری هست که نیاز به توجه نه اینکه ایشون بزنه یا نه بنظرم ای ...

چقد زشته آدم با یکی اینجوری حرف بزنی مگه ربطی داره به ایشون؟ هر کی دلش بخواد ماسک میزنه نخوادم نمیزنه

منم همیشه ماسک میزنم ینی دیگران میشینن کلی راجع بهم فکر میکنن که چرا ماسک میزنم🥺

خب تو فقط جلو یه نفر میزنی؟‌؟

تو این ۳ماه فقط یه بار بدون ماسک بوده سر کلاسی که من بودم اونم در حد یه ربع دوباره ماسکشو زد