2777
2789
عنوان

نامزد سابق

183 بازدید | 9 پست

از گوشه کنار بهم خبر می رسه که 

استوری و پست می ذاره می گه تو عشقم ندیدی 

من خوب بودم و فلان 

درحالی که این جور نبود 

اون خیانت کرد چشاش هرز می پرید 

یه دروغی گفت که اصرار داشت که راسته 

الان دوستامون اینا فکر می کنن تقصیر منه ...

یه دختر قبل از من قرار بود زن داداشش بشه از من بزرگ تره 

اونم پستاش لایک می کنه 

هی خودشیرینی 

من فقط از این ناراحتم که داره به همه می گه مشکل از منه 

درحالی که از اون هست 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو که بیخیالش شدی چرا نگاه یا شمارش داری پاک کن تا متوجه بشه براش پشه ای ارزش نداری

دوستای مشترک ما 

حرفاشون به گوشم می رسه 

من شماره اش رو بلاک کردم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
دوستای مشترک ما  حرفاشون به گوشم می رسه  من شماره اش رو بلاک کردم

خب شما دوستان مشترکتونم بگید شما نمیخواد خبر بیار محرکه باشید خودتم سرت میجنبه عزیزم یه چیز تموم شده چرا هی کنجکاوی میکنی زهر نکن من با برادرم رفت آمد نداریم نه به حرفاش اهمیت میدم نه گوش میکنم هرکسی هم میگه چنین میگم بهتر این حرف همونجا نگهداری به من چه

دوستات دشمنت هستن یکبار برای همیشه بهشون بگو اگر قرارع پیگیر مسائل ک ربطی ب شما و من ندارع باشید و هر بار اعصاب منو خراب کنید لطف کنید سمت من نیاین 

چیزی ک تمام شده دیگه این حاشیه ها معنا نداره 

مطمئن باش هر کی ک جدا میشه هزارن حرف پشت سرش هست،شما ک حرف مردم برات مهم بود جدا نمیشدی ،الان هم ک جدا شدی دیگه این مسخره بازی ها بی معنی هست

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
خب شما دوستان مشترکتونم بگید شما نمیخواد خبر بیار محرکه باشید خودتم سرت میجنبه عزیزم یه چیز تموم شده ...

من کاری به ایشون دیگه ندارم 

ولی غیر مستقیم هنوز از زندگی من بیرون نرفته