2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم

172 بازدید | 7 پست

خیلی حالم بد دکترا قطع امید کردن ازپدرم یک سال ونیم شیمز درمانی هیچ به هیچ خدایا کجایی یا امام حسین توروجان علی اکبرت بهم رحم کنین پدرمو شفا بدین من بدون بابام میمیرم خیلی ازتون التماس دعا دارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همه درا به روم بسته س پس چرا همه تنهام گذاشتن مگه نمیگن دعا تقدیر عوض میکنه خب پس چی شد😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که شفا  میگیره 

نذر ۱۲۴۰۰۰صلوات کن 

شرایطشو سرچ کنی میاره 

انشالله به زودی حاجت بگیری 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

فرآیند زندگی و مریضی و رفتن هم بخشی از واقعیت موجود زندگی هست، باید بپذیری از ته وجودت. شما تلاش خودتون رو کردید و مابقیش با خداست.

و‌منی که ۵ روزه داماد ۴۵ ساله مون توی تصادف به یکباره پر کشید و رفت ، شخصی که اونقدددرررر سرحال و پر شور بود که فکر میکردی تا صد سالگی هم نمیره.

فرآیند زندگی و مریضی و رفتن هم بخشی از واقعیت موجود زندگی هست، باید بپذیری از ته وجودت. شما تلاش خود ...

چیو بپذیرم  از ته وجودم نداشتنشو 😭😭😭😭😭😭  اصلا نمیپذیرم هر کس عزیزش واسش عزیز اونم پدر

چیو بپذیرم  از ته وجودم نداشتنشو 😭😭😭😭😭😭  اصلا نمیپذیرم هر کس عزیزش واسش عزیز اونم پد ...

آره درسته پدر و مادر خیلی عزیزن.  من که جفتشونو تو مجردی از دست دادم.  مادرم رو پونزده سالگی و پدرم رو ۶سال بعدش.  خیلی سخته واقعا.

خدا شفا بده پدرتون رو‌. مریضی سخته واقعا، دیدن آب شدن هر روزشون