زامبی۲۰۲۳ مدیر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5969 عنوان تف تو پریود | مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 36 پست پریود شدم خونه بابامم نوار ندارم دلدردمم شدید😭😭😭 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍 1402/02/11 | 03:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5969 اه که متنفررررررم ازپریودی خداچرا مارو اینجوری خلق کرده هرچی اذیت وآزاره مال مابدبخت هاست دقیقا..همه درد و مرضو انداخته به جون ما حداقل باید پریودی برا مردا میشد تا ی کم عدالت رعایت بشه معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
متواری عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 174 همین ک بامرامی کافیه❤ قربونت برم🫂حیف نمیشه جدیتحمل کن چیزی تا صب نمونده
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5969 قربونت برم🫂حیف نمیشه جدی تحمل کن چیزی تا صب نمونده خدا نکنه مهربون🫂..اره صب شوهرم میاد دنبالم راحت میشم معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
خوشگلهوحشتناک عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 571 منم میخوام اقدام کنم..حداقل ی مدت راحتم..کاش راحی بود پریود نشم متاسفانه راهی نیس همه دردا مال ما زناست . ولی من باز زن بودنمو دوست دارم . دوست ندارم مرد بودم خوشگله وحشتناک هستم 😎 جایی رو نخونده امضا نمیکنم😏 از پیشکسوتانم 👋
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5969 متاسفانه راهی نیس همه دردا مال ما زناست . ولی من باز زن بودنمو دوست دارم . دوست ندارم مرد بودم انگار خدا زنا رو دوس نداشته ک همه درد بهش داده😭..امیدوارم زندگی بعدیم مرد باشم معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
seta7543 عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 4852 دقیقا..همه درد و مرضو انداخته به جون ما حداقل باید پریودی برا مردا میشد تا ی کم عدالت رعایت بشه والا به خدا...عدالت وگذاشتن واسه چندهمسری آخه!!! مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5969 والا به خدا...عدالت وگذاشتن واسه چندهمسری آخه!!! دقیقا معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍