2777
2789
عنوان

تف تو پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 36 پست
بده عزیزم

یه جوراب ساق کوتاه تمیزو قشنگ از پهلو تا کن و چند دور دستمال کاغذی رولی دورش بپیچ.

یا زنگ بزن اسنپ داروخانه

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مامانت قرص و نوار بگیر من ھمیشہ ھر جا میرم کہ بہ موعد پریودیم نزدیکہ با خودم نوار میبرم قرص نوا ...

مامان ندارم💔...فکر میکردم باردارم وگرنه مجهز میومدم

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
گذاشتم بی فایدس

زیاااااد بزار بگیر بخواب نترس پس نمیده

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
منم پری ام خونه مادرمم .نوارم خریدم .

لعنت ب پری

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
زیاااااد بزار بگیر بخواب نترس پس نمیده

فعلا شدتش کمه میدونم پس نمیده با دردش نمیدونم‌ چجوری کنار بیام

باردار بودم راحت بودم ۹ ماه

منم میخوام اقدام کنم..حداقل ی مدت راحتم..کاش راحی بود پریود نشم

هیچی نیس😭

چی هست؟ آب گرمم نیست؟ بزار تو نایلونی چیزی  کمی چند تا نایلون بپیچ با حوله بزار رو کمرت با پتو دور کمرت بپیچ  

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
فعلا شدتش کمه میدونم پس نمیده با دردش نمیدونم‌ چجوری کنار بیام

کیسه اب داغ بزار رو شکمت اگه ندارین با یچیز کمرت ببند پتو بکش دورت ولی پاهات بنداز بیرون گرمت نشه به پهلو بخواب پاهات جمع کن شیکمت تضمینی درد میخوابه بدون مسکن 

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
کیسه اب داغ بزار رو شکمت اگه ندارین با یچیز کمرت ببند پتو بکش دورت ولی پاهات بنداز بیرون گرمت نشه به ...

مرسی عزیزم🌺

اه که متنفررررررم ازپریودی خداچرا مارو اینجوری خلق کرده هرچی اذیت وآزاره مال مابدبخت هاست

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
شت تا صبح چیکارمیکنی پسس ادرس بده بیارمممم💔

همین ک بامرامی کافیه❤