2777
2789
عنوان

خیانت همسر+عکس

1661 بازدید | 46 پست

از وقتی ازدواج کردم همسرم خیانت میکرد و با زنا چت میکرد و دوست میشدن و بهشون پول میداد ووو تا اینکه من فهمیدم دعوا ووو بهش گفتم این کارا رو بزار کنار و دستشو گذاشتم رو قران و شوهرم گفت توبه میکنم

اما یه دو ماهی بود باز شک کردم بهش تا اینکه دزدکی گوشیشو برداشتم  فهمیدم با دو تا خانم در ارتباطه و امروز دعوا میگفت ن پیام من نیست من پیام ندادم تو چتد دقیقه ۳.۴ بار حرفشو عوض مبکرد هردوتامون میدونیم ک خیانت کرده امروز دعوامون شد اما پدرم فقط نگاه میکرد و مامانمم میگفت خجالت بکش اینکارو نکن  هیچکی پشتمو نگرفت به خانوادشم گقتم به ابجی و داداشش اونا هم باهاش دعوا کردن

نمیتونم طلاق بگیرم لطفا نگید طلاق من شرایط طلاقو ندارم

الان پیام هاشو میفرستم 

❤️کاربری دست دو نفره❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

و منی که شوهرم اینقدر وقیح توچشام نگاه میکنه و اجازه ی خیانت میگیره ووقتی میگم نه ناراحت میشه😕

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

با دو تا خانم حرف میزد باهاشون دوسته

یکیش مجرده گفت من ندونستم و گفته مجرده وو

اما اون یکی هم اسمشو میدونم کد ملی اسم پدر شمارشو اسم شوهرشو و حتی محل کارشو میدونم میخوام برم محل کارش هرچی رنگ میزنم و پیام جوابمو نمیده

❤️کاربری دست دو نفره❤️

چ ادم نجس و کثیفین جفتشون مخصوصا اون هرزهههههههههههه که میبینه این همی میگه خانمم و هی کرماشو بیشتر میکنه خدایی بعضی زنا چقد کثیفن

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂

گوشیاش ازش بگیر یچیز نوکیا بده دستش آدم شه

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
گوشیاش ازش بگیر یچیز نوکیا بده دستش آدم شه

کسی که لاشی باشه و بخواد خیانت کنه بدون گوشی هم میتونه عزیزم

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂
با دو تا خانم حرف میزد باهاشون دوسته یکیش مجرده گفت من ندونستم و گفته مجرده وو اما اون یکی هم اسمش ...

دقیقا همین کارو کن تا شاید یاد بگیره که دیگه از این‌گوها نخوره

با دو تا خانم حرف میزد باهاشون دوسته یکیش مجرده گفت من ندونستم و گفته مجرده وو اما اون یکی هم اسمش ...

حتما برو محل کارش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍